Trei evenimente pe care nu trebuie sa le ratezi la inceput de 2013

Posted by

evensys Dupa cum bine stiti, Evensys organizeaza la inceput de an cateva conferinte importante pentru industrie. Anul acesta, Manafu a decis sa vina cu cateva schimbari legate de aceste conferinte pe care le organizeaza cu succes de multi ani: „Dupa multi ani de evenimente, mi-am dat seama ca piata are nevoie de un refresh, asa ca am umblat in conceptele tuturor evenimentelor din acest an„.

Printre schimbari, se numara schimbari legate de nivelul conferintelor, utilitatea si calitatea acestora, dar si organizarea unor gale de premiere a valorilor locale. Prima schimbare este legata de nivelul avansat al evenimentelor. Se vor adresa practicienilor cu pregatire nivel mediu si avansat, iar contentul evenimentelor nu poate fi decat unul foarte bun. A doua schimbare este legata de utilitatea conferintelor care vor veni cu multe solutii concrete si idei aplicabile. Cea de-a treia schimbare este legata de premierea si promovarea valorilor locale si am aflat din culise ca vor avea loc mai multe gale de premiere.

Digital Marketing Forum

Prima conferinta din an, ajunsa la cea de-a saptea editie, este programata pentru data de 6-7 martie. A fost prima mare conferinta despre promovarea pe Internet din Romania. Am participat si eu la cateva editii, dar mi-am dat seama ca nivelul ei este unul destul de avansat pentru mine si ca inca nu ma ridic la nivelul acestei conferinte. Acum Cristi spune ca vrea sa ridice si mai mult nivelul conferintei, asa ca cel putin eu traiesc cu impresia ca trebuie sa stiti bine marketing pentru a intelege conceptele despre care se discuta acolo. Se vor aduce in discutie si concepte noi, precum Multi-Channel Strategy, Digital Asset Optimization, Social Graph, Conversions Optimization, Demand Generation si altele.  Agenda conferintei este orientata catre optimizarea campaniilor si generarea de vanzari.

Am prins cativa specialisti internationali la editiile anterioare care erau cu mult peste nivelul din Romania. De data aceasta, invitatul evenimentului este Jeremy Spiller, un consultat cu o experienta de 17 ani in digital marketing si trainer of the year la Econsultancy. Acesta va sustine un training avansat pe data de 7 martie.

Site-ul oficial al evenimentului: digitalforum.ro

eTravel Conference

eTravel Conference este primul eveniment national de e-commerce si digital marketing dedicat serviciilor din turism. Evenimentul se va desfasura pe 11 aprilie la Bucuresti si va reuni lideri ai pietei din Romania, dar si invitati din Europa. Contine trei seminarii avansate de marketing, dar si multe alte surprize. In premiera pe piata din Romania, evenimentul va include si eTravel Awards, gala celor mai bune proiecte si campanii digitale din turism.

Cum blogul meu contine numeroase povestiri din calatoriile intreprinse, ma gandesc daca ar fi o oportunitate pentru mine participarea la aceasta conferinta. Oricum, o recomand tuturor celor care se invart sau au afaceri pe aceasta nisa.

Site oficial al evenimentului: etravelconference.ro

Mobile Conference

Evenimentul pe care nu-l ratez aproape niciodata. Un eveniment care a insemnat mult in istoria blogului meu si pe care il voi tine minte probabil toata viata. Nici anul acesta nu-l voi rata, pentru ca deja mi-am pus in calendar data de 16 mai. Mediul mobil a crescut foarte mult in ultimul an in Romania, ceea ce face ca acest eveniment sa se mareasca de la an la an. Sub umbrela lui se desfasoara in aceeasi zi alte doua evenimente, o intalnire dedicata dezvoltatorilor de aplicatii mobile si o competitie a celor mai bune aplicatii, campanii si mobisite-uri create pe piata locala.

Site oficial al evenimentului: mobileconference.ro

Nu mai ramane sa va spun decat ca astept cu interes cele 3 conferinte si, cu putin noroc, sper sa ne vedem acolo, exceptand prima dintre ele, al carui nivel este cu mult peste nivelul cunostintelor mele de marketing.

One comment

Comments are closed.