Masina mea in aplicatia Auto.ro

Posted by

auto_ro Va mai aduceti aminte de ce va spuneam in urma cu 6 luni despre aplicatia auto.ro si despre cateva optiuni pe care le doresc implementate in ea? Daca nu, le puteti citi aici. Dupa cum vedeti, cineva mi-a ascultat foarte atent propunerea si a implementat-o in aplicatie. Nume ei, foarte sugestiv: „Masina mea„.

De exemplu, eu mi-as dori o zona My cars, unde sa imi pot adauga masinile mele (presupunand ca am mai multe) si sa pot memora acolo, in sectiunea respectiva, data cand expira asigurarea, rovinieta, ITP-ul si la cati km am schimbat ultima oara uleiul sau cauciucurile si, eventual, cu un reminder cand se apropie data de expirare a diverselor documente.

Exact ce spuneam ca imi doresc, s-a implementat in noua versiune de aplicatie. Asta arata ca ideile mele sunt bune si tare imi place atunci cand sunt si implementate.

Vineri, la evenimentul de lansare, s-a vorbit despre faptul ca fiecare masina are o poveste proprie, dar si despre securitatea datelor introduse in aplicatie. Din cate ni s-a precizat, toate datele autovehiculului si alertele generate pe baza acestor date sunt stocate doar in telefon si nu si pe serverele celor de la auto.ro. Cred ca ar fi interesanta totusi o optiune de transfer a acestor date atunci cand vinzi masina. Adica in momentul in care inmanezi cheile noului proprietar, daca are si el instalata aplicatia auto.ro pe telefon, sa ii poti transfera istoricul masinii tale.

Bineinteles ca o parte din date nu mai sunt valabile odata cu schimbarea proprietarului, dar numarul de km la care trebuie schimbat uleiul sau alte chestii ar putea fi foarte utile. Asa ca ma astept peste 6 luni sa am in aplicatie optiunea de istoric al masinii, unde sa completez: la 40.123 km am schimbat filtrul de ulei, la 50.232km am schimbat cureaua de distributie. Si bineinteles sa pot transfera aceste date unui alt user in momentul in care doresc asta. Fie ca vreau sa mut datele acestea si pe telefonul sotiei, fie ca vand masina si vreau sa dau istoricul noului proprietar.

Va invit sa vedeti mai intai cateva printscreen-uri din aplicatie:

Si, de ce nu, cateva poze de la eveniment, desi nu mi-au iesit foarte bine:

3 comments

  1. Era o aplicatie Masina mea din cate am inteles facuta tot de ei, sau cel putin asa am auzit, nu am folosit-o niciodata.

Comments are closed.