Turul Europei 2024: ne căutăm sponsori!

Posted by

Salutare, dragi prieteni și susținători!

Suntem extrem de încântați să vă anunțăm că am făcut un pas uriaș către realizarea visului nostru: am reușit să achiziționăm un campervan! După multe căutări și negocieri, ne-am ales cu un Opel Vivaro la mâna a doua, care ne va fi casa pe roți în aventura noastră prin Europa în 2024.

De la vis la realitate

Ideea de a face turul Europei a început ca un vis îndrăzneț, dar iată-ne aici, cu cheia în mână și cu inimile pline de entuziasm. Opelul nostru Vivaro este într-o stare excelentă, însă pentru a-l transforma într-un veritabil campervan de expediție, mai avem câțiva pași de urmat. Trebuie să îl convertim și să îl echipăm corespunzător pentru a ne asigura că vom avea toate condițiile necesare pentru o călătorie de neuitat.

De ce avem nevoie?

Pentru a face această transformare, avem nevoie de:

  1. Izolare și ventilație – pentru a ne asigura că vom avea un mediu confortabil indiferent de condițiile meteo.
  2. Mobila personalizată – spații de depozitare eficiente, un pat confortabil, și o zonă de bucătărie bine echipată.
  3. Instalație electrică – pentru a putea folosi echipamentele necesare, de la frigider la dispozitivele noastre electronice.
  4. Sistem de apă – pentru a avea acces la apă potabilă și pentru a putea folosi un duș și o chiuvetă.
  5. Echipamente de siguranță și navigație – pentru a călători în siguranță și pentru a putea explora cât mai multe locuri.

Ne căutăm sponsori

Pentru a duce acest proiect la bun sfârșit, avem nevoie de ajutorul vostru! Căutăm sponsori care să ni se alăture în această aventură și care să ne sprijine în realizarea conversiei și a pregătirilor necesare. Orice contribuție, fie ea financiară sau sub formă de echipamente, servicii sau materiale, este binevenită și va fi apreciată din suflet.

Ce oferim în schimb?

Pentru sponsori, oferim:

  • Vizibilitate – Vom promova sponsorii noștri pe toate platformele noastre de social media și pe blogul nostru.
  • Publicitate – Vom afișa logo-urile sponsorilor pe campervan-ul nostru, ceea ce va oferi o expunere semnificativă pe parcursul călătoriei noastre prin Europa.
  • Conținut exclusiv – Vom crea conținut special pentru sponsorii noștri, inclusiv fotografii, videoclipuri și articole de blog dedicate.

Cum ne puteți ajuta?

Dacă sunteți interesați să ne sponsorizați sau dacă aveți orice fel de întrebări, vă rugăm să ne contactați prin email la office@nanotel.ro sau să ne trimiteți un mesaj pe social media. Suntem deschiși la colaborări și idei și abia așteptăm să discutăm cu voi.

Urmărește aventura noastră de la idee la realizarea ei pe youtube:

Vă mulțumim!

Încheiem acest articol cu un mare mulțumesc pentru toți cei care ne-au susținut până acum și pentru cei care vor să ni se alăture în continuare. Turul Europei 2024 este un vis ce prinde contur și datorită vouă, iar noi promitem să facem tot posibilul să trăim și să împărtășim această experiență minunată cu voi toți. Pentru donatii puteți folosi: http://revolut.me/dragosschiopu