Un accident pe zi pe DN1 Ploiesti-Bucuresti

Posted by

Pentru ca fac naveta zilnic cu masina imi e dat sa vad in fiecare zi cel putin un nou acctident, mai mult sau mai putin grav. Vremea proasta de zilele astea a facut ca si numarul masinilor indoite si abandonate pe marginea drumului sa creasca.  Cred ca azi am vazut vreo 5-6 masini, unele destul de grav avariate. Iar cel din dacia de ieri, nu cred ca a scapat in viata.

Stau si ma gandesc daca smekerii aia din masini straine, cu multi cai putere, care imi fac cu farurile sa ma dau la o parte cand am 120-130 km/h le vad. Oare ei vad aceste accidente? Oare trag vreo concluzie din comportamentul pe care il au la volan cand vad aceste accidente.

Referitor la viteza de mai sus, da stiu, si eu merg destul de tare uneori, desi cu vremea asta, ba vant puternic ba ud pe jos, nu prea am depasit 100 si in medie am stat pe la 80.

De asemenea ma intreb oare cate accidente voi vedea daca se voteaza letgea asta cu marirea vitezei in oras la 60km/h.

2 comments

 1. La viteza cu care ruleaza „pilotii” nici nu cred ca au timp, mai ales ca mai si b la teleofon.
  Desi am Matiz, am zis ca imi iau vreo 5 baterii si cateva faruri, cel putin 4, si le montez deasupra, ca nu mai suport toti prostii cu farurile deplasate.
  Marirea vitezei va avea un sigur efect, reducerea numarului de amenzi. Nu cred ca se vor inmulti accidentele pt. simplul fapt ca oricum nmeni nu tine cont de indicatoarele de viteza.
  Al doi-lea efect, ceva firme, care produc semnele de circulatie, vor face foarte multi bani, de la buget, cu care isi vor cumpara masini fara pretentii, gen McLaren SLR, Bugatti Veiron, dar vor merge respectand legea cu ele.
  Eu sincer nu stiu de ce isi ia lumea masini care de care mai mari, care de care mai scumpe si mai puternice, ca eu tot ii fac de nu se vad in oras, depasesc tot pt ca sunt mic si al dracului 🙂
  Intr-o zi, la o coada de vreo 200m, eu mergem linistit printre si unu, ofticat, pe geam, zice „uite ba, parca e motocicleta” … bine cand a terminat de vorbit eu ii depasisem pe toti 🙂
  Matiz rulez !

 2. Aha… deci tu esti dinte ceia de se baga in fatza. Rusinica.

  Cat despre facutul cu farurile sa ma dau la o parte deja am gasit o solutie. Ii fac si eu cu farurile, adica cu stopurile de ceata ca sigur se prinde el ca insemana de mama si de tata aprinderea si stingerea lor.

  Cel mai tare ma deranjeaza cand mi se face semn cu farurile iar acul de pe bord indica 140 150 km/h.

  Eu nu fac niciodata cu farurile desi unii mai dorm pe banda nr.2

Comments are closed.