Un nou record de trafic

Posted by

trafic haotik q2 2011Desi era previzibil nu ma asteptam ca ieri sa fie ziua norocoasa. Da, dupa trendul crescator din analitics, cu toate fluctuatile existente, eram sigur ca urmeaza sa depasesc varfurile avute cu diferite ocazii in trecut. Este cel de al treilea record pe anul acesta si dupa cum vad eu ca evolueaza lucrurile probabil voi mai depasii traficul obtinuit ieri destul de curand posibil.

Partea buna e ca in general veciul record devine medie pentru traficul existent. Oricum cu ocazia zilei de ieri am mai invatat o lectie importanta in viata. O chestie la care nu m-as fi gandit niciodata inainte desi e atat de simpla.

Desi nu eram decis daca sa va dau numarul de unici inregistrati ca record, am decis ca pana la urma nu strica sa il comunic, pentru ca probabil saptamana aceasta este saptamana cifrelor si urmeaza alte recorduri daca se pot numii recorduri sau puncte de sarbatoare pentru blogul meu si pentru activitatea mea in social media.

Deci numarul de vizitatori inregistrat ieri a fost de 542 unici si nu e singura cifra cu care ma voi „lauda” zilele acestea. Oricum eu cred ca urmeaza sa depasesc foarte curand si acest prag avand in vedere o parte din programul oarecum deja definitivat pe care il am in aceasta vara. Va tin la curent oricum.

3 comments

 1. Oare afluxul asta IMENS de vizitatori o fi datorita certurilor recente cu niste personaje mai cunoscute de prin blogosfera? Sau o fi coincidenta?
  Vad in stanga graficului ca ai inceput de undeva dinspre zero. Sa nu te descurajezi cand o sa scada iar. E absolut normal.

 2. Sa te apuci sa analizezi poza aia…. nici macar eu nu pot, care stiu datele cat de cat si ca sa iti pot da niste raspunsuri a trebuit sa intru in analytics sa vad datele din nou:

  Deci primul varf din poza e 228 si al doilea 180 si sunt din Septembrie anul trecut. Deci vorbim de 100 unici pe zi in medie pe anul trecut.

  Scaderea de la finalul lui Dec si inceputul anului e una destul de normala cred la oricine dupa care se observa un trend crescator.

  Daca ma uit pe poza intreaga vad multe varfuri mai mari decat primele 2 din bucatita aceasta de poza.

  Deci ca sa iti spun la intrebare, e clar ca nu are nici o legatura cu scandalul inceput acum max 2 saptamani.

  Si cred ca poti sa pui Filozoful acolo fara probleme la semnatura.

Comments are closed.