Un nou record, pozitia 121 in ZeList

Posted by

 Am avut si saptamana trecuta un record, locul 127 dar am hotarat sa astept pana saptamana aceasta, pentru a vedea ce se intampla si a nu veni in fiecare saptamana cu un articol care sa prezinte un nou record.

De asemenea, imi cer scuze fata de cititorii care vad acest articol ca o aroganta a mea si sper sa reuseasca sa treaca peste asta.

Oricat de tare mi-ar placea sa cred ca ma indrept spre top 100, din pacate cred ca e doar efectul evenimentelor din ultima vreme si ma astept din nou la o scadere in top in perioada urmatoare sau, cine stie, daca cei care ma apreciaza ma vor adauga in blogroll-ul blogurilor lor, poate mai e o sansa sa ajung in top 100.

Oricum, pot sa zic ca mi-a luat ceva sa depasesc recordul de anul trecut si cred ca e primul record in ce priveste datele pe care le masor la blog pe anul acesta. Nu stiu la trafic daca am avut parte de ceva recorduri anul asta (cu o exceptie pe care nu vreau sa o pomenesc pe blog).

Si ceea ce este si mai interesant este ca nu am avut concursuri in ultima perioada. Dar vor reveni si ele din toamna, atat concursuri, cat si campanii pentru bloggeri.

8 comments

  1. @Vienela nu chiar, stiu sigur ca urmeaza un picaj, intrebarea e doar cand… asa ca-s relaxat.

  2. felicitari! Succes pentru o pozitie cat mai buna… nu imi mai bat capul cu zelist am fost pe 94 prin octombrie, anul trecut si n-a fost ceva care sa aduca neaparat beneficii.

  3. De ce toata lumea vrea beneficii de pe urma ZeList-ului. Culmea e ca mie imi aduce beneficii zelist-ul dar nu o sa va explic cum :)) iar singuri nu va prindeti.

  4. pai te gandesti ca atunci cand esti bine clasat intr-un top „pozitiv” este logic ca te gandesti ca ar trebui sa se intample ceva 😀
    Oricum viziunea mea despre blogging e un pic diferita de a multora, cred ca renunt sa ma gandesc si la google cum am renuntat la zelist…nu scriu pentru zelist, google, pr, bani, nici chiar pentru cititori uneori. Scriu ca imi place asta e tot ce conteaza.

  5. Ai perfecta dreptate, eu am fost putin glumet in comentariul de mai sus. Nu ma astept sa imi aduca absolut nici un beneficiu o pozitie mai sus in Topul ZeList. Am zis ca am avut beneficii de la ZeList nu de la top. Ai vazut ca sunt printscreen-uri cu blogul meu in ZeList for Bloggers de exemplu si au mai fost si alte beneficii dea lungul timpului care nu au nici o legatura cu top-ul.

Comments are closed.