Un nou record, pozitia 134 in ZeList

Posted by

record zelist 134 haotikDesi doar la 5 pozitii departare fata de data trecuta, estimam inca de ieri ca sunt sanse de o astfel de bucurie. Asa cum spuneam si ieri pe twitter exista o legatura oarecum directa intre trafic si pozitia ZeList (atunci cand nu faci alte tampenii pentru a creste artificial). Deci traficul a crescut si el in ultima perioada si ma asteptam sa creasca si pozitia mea in clasament.

Toate astea s-au intamplat si datorita focusului meu pe blog din ultima perioada si renuntarea la a mai trage de altii sa faca treaba. Nu pot decat sa ma bucur de acest nou succes si sa vi-l comunic si voua. Mai exista o sansa saptamana viitoare sa intru in top 100 dar sincer nu cred ca se va intampla asta. Oricum e clar ca voi incepe noul an cu dreptul si ca urmeaza un an cu multe beneficii pentru blogul meu.

Pana atunci insa ne mai auzim, ne mai citim si crestem impreuna. Si fiti sigur ca nu renunt la obiectivul meu de a ajunge in primii 100 din ZeList. De ce? Asta o sa va raspund pe private, daca ma intrebati.

Pentru la anu’, am si alte recorduri de stabilit, dar ca sa nu ma laud sau sa dau doar din gura cum cred unii ca fac, o sa va comunic atunci despre ele.

2 comments

  1. De ce nu poti, Haotik, sa te bucuri de acest nou succes? :)) 😛

    Imi place si faptul ca ai capatat un deosebit respect pentru cititor, adresindu-i-te cu pluralul de politete: „Si fiti sigur ca nu renunt…” 🙂

  2. Eu zic ca la cum ai crescut in ultimul timp, pozitia 100 nu e un obiectiv greu de atins, mai ales daca continui campaniile si articolele de calitate.

Comments are closed.