Un nou record, pozitia 81 in ZeList

Posted by

Zelist-for-bloggers S-a intamplat joia trecuta. Din pacate, s-au intamplat multe joia trecuta, asa ca nu am putut sa ma bucur de aceasta urcare in clasament. Saptamana aceasta am mai scazut si ma aflu pe pozitia 135. Nici nu imi bat capul daca topul respectiv este relevant cu ceva sau nu, desi cumva activitatea mea in online se reflecta si in indicatorii de acolo. Mai mult chiar, as lega indicatorul respectiv de vizibilitatea mea in online, mai repede, decat de activitatile mele in zona bloggingului.

Oricum, nu mai anuntasem demult un astfel de record, cele de trafic vor fi si ele greu de depasit, ca au fost cateva varfuri in analytics, care ma indoiesc ca vor fi depasite prea curand, dar cine stie ce se mai poate intampla si in directia asta.

Oricum, blogul meu creste frumos in ultima perioada, chiar neasteptat as spune, avand in vedere ca e vara si lumea e cu gandul la vacanta, asa ca ma astept ca din toamna sa creasca si mai mult. Comunitatea din jurul lui, formata din voi, cei care comentati si imi scrieti si pe messenger si pe twitter si pe facebook, este minunata. Nu v-am spus inca, dar sunt mandru de voi. Nu pot sa va detaliez aici de ce, dar chiar zilele trecute mi-ati oferit o surpriza frumoasa, chiar fara sa va dati seama.

Nu am planuri sau activitati care sa imi aduca o expunere media si link-uri, astfel incat sa urmeze in urmatoarea perioada un nou record. Si nici nu-mi doresc prea multa expunere, pentru ca unii oameni au ramas inca sensibili la ce fac eu in online si nu are niciun rost sa-i deranjez prea mult cu prezenta mea. Prefer sa stau aici, in coltul meu de internet si sa imi vad de ale mele.

Mai mult chiar, desi voi posta in continuare zilnic pe blog, vor exista si alte activitati ale mele in online care nu se leaga in mod direct de acest blog. Chiar daca bloggingul e ceva ce fac cu placere, chiar daca uneori necesita un efort din partea mea pentru a va spune o poveste frumoasa in fiecare zi, in ultima perioada am inceput sa desfasor si alte activitati in online.

2 comments

  1. Eu vad ca sunt pe 54. daca nu scriai tu articolul asta nici nu ma uitam :d
    Felicitari pentru record.

Comments are closed.