Liviu Varciu – Vecina

Posted by

liviu_varciu V-am povestit vreodata de vecina mea de la 4? Cred ca nu. Oricum, nu mai e nevoie sa va povestesc nimic, ca deja spune Liviu totul. Si daca stau putin sa ma gandesc, parca si seamana cu domnisoara din videoclip. Acum inteleg eu de ce nu am mai vazut-o  in ultima perioada, o fi fost la filmarile pentru clip?

Sa nu credeti ca sunt vreun mare fan al lui Liviu, dar melodia nu suna rau… asta daca puteti crede ca am auzit vreun vers in timp ce priveam videoclipul. Nu am inteles ce cauta vecina la mare dupa el si-mi aduce aminte de rulota lui Tudor Chirila, dar na, asa o fi moda cu videoclipurile in ziua de azi, ce ma pricep eu?

Nu stiu sa va spun daca merita ascultata melodia, dar cu siguranta videoclipul merita vazut, o sa va placa, nu uitati sa ii dati si share, ca sa se bucure si ochii altor pensionari de el.

6 comments

  1. Saracutul, poate sa se supere pe mine dar nu cred sincer are talent… sau voce ca sa fiu mai direct, asa ca nu cred ca va mai avea prea multe piese, insa na, ce pot spune speranta moare ultima pentru unii renunta sa fie mai realisti…

  2. Una din regulile nescrise ale blogului meu. Daca te cheama „anunturi ieftinne, ceva dot ro, inchirieri masini” atunci te cheama scurt Vasile.

    Doi, piesa nu o fi asa grozava dar Liviu are voce. O spun altii mai priceputi ca mine.

  3. @Haotik: Nu-mi pot da cu parerea despre articol, l-am citit dar pe videoclip nu dau click ca seamana a manea.
    Dar sincer, imi place chestia cu Vasile :))

Comments are closed.