Update Jelly Bean 4.1.2 pentru Samsung Galaxy Note II

Posted by

samsung-galaxy-note-2 In cursul zilei de ieri, m-am trezit cu un update pentru Samsung Galaxy Note II. Citisem despre el in urma cu cateva saptamani, dar nu pot sa spun decat ca a fost o surpriza placuta si am acceptat imediat update-ul, chiar daca eram conectat la conexiunea mobila si imi consuma trafic.

La primul contact dupa update, nu am observat modificari majore sau lucruri evidente care sa fi fost modificate, asa ca am cautat pe internet care sunt modificarile cele mai importante pe care acest update le aduce si unele chiar sunt utile.

Inca nu am stat sa vad noile optiuni si chestii pe care le aduce acest update, dar din ce citesc despre ele pe internet, suna interesant:

 • Notificari noi in zona de notificari si faptul ca panelul respectiv merge customizat.
 • Pot sa scap de sliderul pentru luminozitatea ecranului, ceea ce am si facut, imediat ce am aflat ca se poate face acest lucru.
 • Imbunatatirile aduse browserului nu ma incalzesc cu nimic, pentru ca folosesc Chrome.
 • Culoarea statusului e negru, cred era un gri inchis, asa ca nici nu veti observa aceasta schimbare.

Eu am avut o mica surpriza ieri in galeria de poze pe care am gasit-o intr-o cu totul alta forma decat eram obisnuit si nu puteam sa ma duc un nivel mai sus, nu puteam sa fac nimic, dar si-a revenit. Banuiesc ca mai sunt si alte modificari pe langa cele de vi le-am spus mai sus, care sa imbunatateasca si mai mult experienta Samsung Galaxy Note II.

De asemenea, bara cu aplicatii care ruleaza in mod dual pe jumatate de ecran, am vazut de ieri ca se poate muta din partea stanga a ecranului in alta zona. Inca nu stiu daca a venit cu noul update sau se putea muta inca de la inceput. Mi-ar fi placut, odata cu acest update, sa pot face iar video cu ecranul, cum a fost in primele zile ale lansarii Note II. Oricum, bara respectiva de optiuni o scot de cele mai multe ori tinand apasat timp de cateva secunde butonul de back.

Si da, sunt putin suparat despre lansarea de ieri a variantei de 8 inch, dar despre asta am alt articol scris azi-noapte si pe care probabil il voi publica mai tarziu in cursul zilei de azi.

6 comments

 1. eu am avut o surpriza faina cu update-ul de 4 ice cream pt un LG optimus 2X in conditiile in care LG anuntase cu ceva vreme in urma ca nu va fi disponibil niciun update.
  pe langa aplicatii, sunt multe imbunatatiri si pe partea hard; nu mai zic si de cascuta care se aude belea si de care sunt tare multumita 😀

 2. Ma asteptam la mai multe chestii modificate si eu, dar asta e, poate au facut mai multe care nu se vad! Mie unul mi se mai bloca sau sacada S2, cand il foloseam sa zic mai intens!

 3. Daca vreti sa scapati de grija update-urilor cumparati gadgeturi Motorola pentru ca indiferent cat e de buna partea harware nu veti avea parte de nicio imbunatatire pe partea de soft 🙁

 4. D-Petre de ce generalizezi pe baza experientei personale? Eu am primit update la Motorola Xoom 2, m-ai tarziu decat ma asteptam dar totusi am primit. Dar s-a meritat asteptarea… crede-ma pe cuvant!

 5. Habar nu aveam ca Motorola are un astfel de comportament, mai ales ca e detinuta de Google! Totusi daca nici ei nu isi updateaza telefoanele…

Comments are closed.