De ce urasc Apple…

Posted by

samsung-galaxy-note-2 Cei de la Samsung au avut o idee minunata si au facut o tableta de 7 inch: Samsung Galaxy Tab, de care am fost indragostit de la prima vedere. Apoi a aparut modelul imbunatatit Samsung Galaxy Tab 2 si am trecut la ala. Si, pentru ca nu avea autofocus pe camera foto, am ales sa trec la alta bijuterie numita Samsung Galaxay Note II de care sunt placut surprins in fiecare zi. Singura problema pe care o am la Note II, si doar eu am aceasta problema, este ecranul care zic eu ca este prea mic, restul spun ca e prea mare.

Apoi cei de la Apple au trebuit sa faca o tableta de 8 inch, iPad Mini, si pentru asta ii urasc, pentru ca altfel sunt convins ca Samsung Galaxy Note II de 8 inch ar fi avut de fapt 7 inch si as fi fost primul care as fi cumparat-o la aparitia in Romania. Dar 8 inch, plus marginea din jurul ecranului e deja prea mult. Astept totusi sa apara in Romania si sa pun mana pe ea, eu inca mai sper ca va incapea in buzunare si va putea fi folosita pe post de telefon, dar din cate am vazut in pozele de la MWC, slabe sanse.

In rest, am inteles, dupa ce am testat iPad Mini, de ce e atat de iubit iOS de catre fanii Apple, dar eu raman fan Android, cel putin deocamdata, si tare mi-as fi dorit un Note II cu ecran de 7 inch. Partea buna e ca mai exista totusi o sansa, se aude ca Note III va avea ecranul putin mai mare si, putin cate putin, in 2-3 generatii, ajungem la ecran de 7 inch.

8 comments

  1. Ah si eu unu urasc Apple si pe majoritatea fanilor lor! Mi se pare niste produse pentru cocalari si periceputi, majoritatea isi achizitioneaza un iPhone sau o tableta pentru ca e la „moda” nu pentru ca le-ar fi de folos! Eu momentan de 1 an folosesc un Galaxy SII de care sunt foarte multumit!

  2. Apple e foarte comercial, dar calitate produselor si servicilor e +++A, personal voi ramane fan Android, chiar daca nu detin nici un device, in schimb am testat si stiu ce poate 😀

  3. Si eu sunt utilizator de Android dar nu pot spune ca urasc produsele Apple sau iOS-ul. Este foarte adeavarat ca sunt mai scumpe decat „restu” dar unele dintre ele, categoric sunt mai bune decat „restu”. Sa nu uitam ca Apple nu inseamna doar ipad si iphone 🙂

  4. Vedem cand ajunge in romania, daca imi place mi-o cumar. Daca nu astept Note III de 6 inch.

Comments are closed.