Urmeaza 4 zile de social media pe paine la Biz SMS Camp 2015

Posted by

Dupa cum stiti, de maine sunt la Biz Social Media Snow Camp 2015. Ma duc acolo sa invat lucruri noi, sa ma si distrez, ca dupa munca e si distractie si, nu in ultimul rand, sa ma bucur putin de aerul curat de la munte. O sa va tin la curent, pe parcursul celor 4 zile, cu tot ce se intampla acolo, ma rog, aproape tot, ca doar stiti vorba aia: „What happens in Vegas stays in Vegas„. Dar chiar si asa, o sa va rog sa urmariti pe facebook si twitter statusurile cu #bizsmscamp10. Da, este o editie aniversara, ceea ce o face si mai speciala.

Desi sunt un fan infocat al taberei si la primele editii eram printre primii care plateau biletul pentru tabara, am avut o perioada in care am lipsit. Asa ca am emotii, pentru ca vor fi oameni noi, multe surprize (sunt sigur ca s-a ocupat Marta de asta) si multe, multe lucruri faine.

Ma duc sa revad prieteni vechi, cu care nu am mai apucat sa ma vad de ceva vreme, dar si sa cunosc oameni noi, optimisti si care sunt pasionati de ceea ce fac. Sincer, abia astept ziua de maine, desi stiu ca urmeaza 4 zile incarcate, cu multe ore de conferinte, workshop-uri, dar si distractie. O sa fie obositor, dar frumos si mi-am propus sa va scriu in fiecare zi cate un articol despre ce se intampla acolo. Daca o sa reusesc sau nu, ramane de vazut, eu stiu ca in general reusesc ceea ce imi propun. De asemenea, e un bun prilej pentru networking de calitate.

Daca aveti intrebari pe care vreti sa le adresez celor care vin acolo, lasati-le in comentarii. Voi incerca sa vin cu un raspuns direct de la locul faptelor.