Usi de garaj sectionale, in oferta la Alexiana Group – afla aici despre ce este vorba

Posted by

Am comandat recent o usa de garaj sectionala de la Alexiana Group si as dori sa iti spun despre oferta curenta. Mi-a luat o luna sa caut si sa ma decid ce si de unde comand, asadar daca esti in cautarea unei usi de garaj, ai ajuns unde trebuie.

De la Alexiana Group ai o gama variata de usi sectionale de garaj. Sunt unele dintre cele mai practice variante, cu deschidere practica. Aceasta va fi paralela cu tavanul, nu te incomodeaza cu nimic deschiderea sa, ba chiar iti permite sa folosesti tot spatiul – atat din interiorul garajului, cat si din fata acestuia.

Ce sa alegi mai mult decat culoarea?

Desigur, la prima vedere pare o simpla alegere, stii deja ca usa sectionala este practica, mai ramane sa ii alegi si culoarea. De fapt, de la alegerea dimensiunii si pana la furnizorul cu care sa colaborezi, ai de luat cateva decizii. Pana la urma cam totul in viata este despre alegeri. Asadar daca nu vei dori sa regreti peste cativa ani ce alegere ai facut in ceea ce priveste usa de garaj, prefera oferta de la Alexiana.

Iata si ce face diferit:

  • Usile de garaj nu sunt simple carcase din otel. La propriu, sunt umplute cu spuma poliuretanica, ceea ce va contribui la izolarea fonica si termica.
  • Pot avea zone de iluminare integrate, adica un soi de ferestre transparente. O alta cerinta poate fi integrarea usii pietonale, acces mai facil la garaj, fara sa fie necesar sa deschizi toata usa de fiecare data.
  • Inchiderea/deschiderea poate fi si automata, un sistem care iti permite sa fii comod si sa accesezi rapid din telecomanda sau din aplicatia dedicata si sa deschizi/inchizi usa de garaj rapid, fara efort.
  • Garantii extinse si servicii complete. Asta iti va placea poate mai mult si merita sa explic pe larg. O comanda de usa de garaj sectionala de la acest furnizor presupune si garantii active. Poti ajunge si pana la 11 ani garantie, respectand reviziile impuse, din doi in doi ani. Prima de acest fel este gratuita.

Cat despre serviciile Alexiana, personal m-a incantat faptul ca vei colabora cu acest furnizor de la un capat la altul: incepand cu partea de consiliere, masuratori despre care, apropo sunt gratuite si pana la montajul usii de garaj, te poti baza pe acelasi furnizor. De asemenea, pe termen lung poti solicita echipa de interventie de la Alexiana pentru revizii, mentenanta, dar si service, daca este cazul. De altfel ai si o interventie gratuita in primul an, incadrata in valoarea maxima de 10% a produsului.

Mai mult decat atat, in aceasta perioada exista si oferta unui rulou din aluminiu oferit gratuit la orice comanda de minim o usa de garaj. Asadar pe mine m-a convins, urmatorul proiect de colaborare cu Alexiana va fi despre a monta rulouri exterioare la toate ferestrele. Pentru extra confort si siguranta merita!

Ai aici detalii de contact, daca te intereseaza oferta:

www.alexiana.ro
0230 560 560
0755 111 222
office@alexiana.ro