Va mai uitati la tv la emisiunile de IT?

Posted by

Am descoperit o emisiune deosebit de interensata difuzata ep TV2 in fiecare Sambata. Mai mult decat aceasta am fost surprins sa vad ca e realizata in parteneriat cu EvoMag.ro. Asta mi-a adus aminte de emisiunile de IT de alta data cand asteptam cu nerabdare sa le urmaresc si sa invat ceva de la ele.

Am urmarit cu placere emisiunea Zona IT de Sambata (defapt mutata Duminica din cauza cupei Davis) si mi-am dat seama ca uneori astfel de emisiuni sunt foarte bune. Chiar daca poti sa iei acele informatii foarte usor de pe internet.

Mi-am dat seama ca atunci cand sunt la calculator, in timp ce acumulez informatia, mai arunc un ochii pe twitter, mai primesc un e-mail sau mai imi sar 10 ferestre de chat peste ceea ce citesc. Asa aflat la televizor sunt mult mai relaxat, informatia este si ea destul de usoara si in felul asta aflii ce mai e nou prin lumea IT in timp ce te relaxezi. Un fel de a imbina utilul cu placutul. De aceea va spun ca astfel de emisiuni sunt mai mult decat binevenite.

In al doilea rand ma gandesc ca sunt foarte utile si pentru promovarea industriei acelor oameni care nu stau toata ziua cu nasul in google cautand ultimul model de tableta de 0,000001 inci grosime.

In plus am vazut ca au si concursuri cu premi, concursuri la care va spun sincer ca nu sunt tentat sa particip, nu stiu de ce, dar din nou imi aduc aminte de vremurile de altadata cand trimiteam raspunsul in plic pe adresa Televiziunii Romane in speranta ca voi castiga, uneori chiar si o licenta la mai stiu eu si ce soft.

La final pe langa intrebarea din titlu, o sa va mai rog sa imi spuneti daca raspunsul este afirmativ, la ce alte emisiuni de IT va mai uitati. Eu in afara de Zona IT , mai urmaresc din cand in cand una pe Discovery numita „The Gadget Show”. Deci ce emisiuni de IT urmariti?

7 comments

  1. inainte de a cunoate adevarata fata a pc-ului si a internetului eram pe tv… tot timpul si fireste ca emisiunile de genu nu-mi scapau insa acum nu ma mai uit deloc la tv …in schimb stau prea mult poate pe net, la pc!

  2. The Gadget Show rulz!
    Ma uit la Zona IT, dar nu regulat. Uneori prind emisiunea noaptea tarziu, in reluare.

  3. Nu prea ma uit deoarece nu am timp de tv, stau mai mult plecat pe la prieteni. Asa e cand nu ai job, viata stabila, etc…

  4. Asaltul MB. Poate singura emisiune care oferea, într-adevăr, niște informații corecte, complete și la un nivel foarte înalt din punct de vedere calitativ.

  5. Din pacate numai urmaresc. Vreau ceva domnu Goagal sau doamne Youtube ma ajuta. 🙂

  6. Acum activa ani urmaream emisiunile..si citeam CHIP, acum insa urmaresc doar The Gadget Show, acesta este singura emisiune TV, cel putin asa cred.

Comments are closed.