Va trebuii sa-mi dau mai multa osteneala in online

Posted by

Cum tentativa mea de a scapa de laptop a esuat, si asa nu eram eu cu inima impacata sa ma despart de el pana nu am altul in mana, si sansele ca sa imi iau HTC Shift zilele astea au scazut. Asa ca singura sansa sa fac rost de banet pentru el ramane online-ul romanesc. Si nu pot sa ma vait ca de o saptamana siteurile mi-au mers mai bine, si avand in vedere ca am scos anumite linkuri din siteuri care il deranjau pe nea google, sigur o sa imi creasca si mai mult traficul si sper si la o recuperare a PR-ului avut la majoritatea siteurilor.

Planuri am multe pe cap, dar stiti voi ca de la a vrea si a face e cale lunga. Probabil o sa ma ocup in continuare de seo, si nu sariti in cap ca nu sunt vre-un expert seo, doar am mai aflat pe ici pe colo cate ceva si cand am timp inbunatatesc lucrurile pe la siteurile mele. Nu am rezultate remarcabile in SEO, nu ofer spre vanzare servicii seo, doar muncesc ca sa castig si eu o paine din siteurile care le detin.

Probabil in vre-o luna se vor mai deschide/redeschide vreo 2 siteuri si voi consolida pe cele deja existente. Oricum mi-ar trebui cam 5-6 luni in momentul de fata ca sa strang banii pentru HTC-ul dorit. Probabil cu putin mai multa munca, voi reusi sa ii fac mai repede.

De ce din online? Pentru ca salariu se duce pe benzina, mancare, haine… Suntem la inceputul lunii si nici de benzina nu mai am pana pe 30 cand imi vine iar randul la luat salariu pentru munca depusa.