Vand diverse produse Samsung

Posted by

laptop-samsung-chromebook-xe500c21-h02us-12-1-display-16gb-titan-silver-3g Asa cum spune si titlu am cateva produse Samsung pe care nu le mai folosesc asa ca am decis sa le dau altora pentru a se folosi de ele cu incredere. O parte din ele au fost deja inlocuite de altele similare, altele sunt in curs de inlocuire. Cu alte cuvinte am o alta tableta Samsung, o alta camera video Samstung si sper eu ca dupa vanzarea produselor de mai jos sa am si un nou ultrabook Samsung.

De data asta am pus si preturile la care doresc sa vand produsele respective pentu a nu exista discutii. De asemenea mi-au ramas inca cateva chesti din produsele diverse pe care le-am pus in vanzare data trecuta.

Samsung Chromebook (modelul fara 3G)

E foarte util pentru un blogger, mie unul imi place la nebunie, bateria tine 8 ore, daca e conectat la internet e o adevarata bujuterie cu aplicatii in cloud. Din pacate nu am gasit un manager de ftp si posibilitatea de a edita foarte usor fisierele de pe un  hard extern asa ca pentru programare am nevoie de un laptop, sau de un sistem de operare mai permisiv. De altdel motivul pentur care intra in vanzare este faptul ca doresc sa-mi iau un Samsung Seria 5 cu procesor foarte puternic..

Pret: 1000 lei

Tableta Samsung Galaxy Tab 7.0 (update la Android 2.3.6)

Tableta mea, aia cu care faceam poze pe la conferinte, i-am dat jos stikerul cu haotik.ro de pe ea, am pus pana si tipla originala pe ecran, are update la ultima varianta de Android pentru ea, 2.3.6. Mi-e destul de greu sa ma despart de ea pentru ca mi-a placut foarte mult

Pret: 1000 lei

Video Camera Samsung VP-MX20c (se duce la baietii de la DigiPedia)

Are 8 gb memorie interna, slot de memorie SSD, a stat multa vreme cu acumulatorul descarcat de aceea pot spune ca acumulatorul ei nu rezista prea mult. zoom optic 34X. Cutie, incarcator, un doc station, cred ca si niste cabluri video de la docstation. Oricum a costat cam 900 de lei asa ca la pretul la care o dau pot sa zic ca-i gratis.

Pret: 100 lei

9 comments

  1. Mi-ar surade camera… Nu stiu, daca nu vine cineva cu banul in doua saptamani, da-mi si mie de stire te rog. Mersi frumos.

  2. La Chromebook ai incercat sa pui android pe ea? Si acolo in magazin ai multe programe de http://ftp…. am reusit eu sa pun o groaza de sisteme de operare pe un Eee PC de al lui Blogatu… daca te ai baga nitel in el sunt sigur ca ai gasi un SO perferct pentru el…. 😀

  3. 161 ron cu acumulator nou cu tot… nu-i rau deloc… nu am avut noroc niciodata cu bateriile (ori ca tineam toata ziua in priza porcaria), 8 ore suna bine. ultima data am dat si eu pe un toshiba la mana a doua tot atata banet, dar bateria m-a dezamagit si desi era inca in garantie nu m-am interesat. poate daca veneai mai devreme cu oferta.

Comments are closed.