Romanii au talent: lectii de viata

Posted by

Romanii-au-talent M-am uitat si la prima editie, ma uit cu mare inflacarare si la cea de-a doua editie. Abia astept vinerea sa ma postez in fata televizorului si sa privesc ce fel de oameni vin sa isi arate nebunia sau talentul. Ma uit la Romanii au talent din multe motive, dar principalul motiv pentru care ma uit este faptul ca vad acolo niste lectii de viata extraordinare. Nu la toti, nu de fiecare data, dar de cele mai multe ori, reusesc sa vad niste lucruri memorabile.

Nu am de gand sa detaliez fiecare editie sau fiecare concurent care imi place, dar am decis sa aleg trei care, pentru mine, au fost foarte sugestivi si de la care am invatat sau mi s-au confirmat si intarit lucruri pe care le stiam.

Incearca pana reusesti

Sau, cum spunea Vlad Stan, momentul in care ai esuat este momentul in care tu ai decis asta. Asa ca filmuletul de mai jos a fost pentru mine motivul pentru care am decis sa particip si a doua oara in competitia Samsung Mobilers. Vorbele lui Mihai de la finalul filmului au fost inspirationale pentru mine si chiar in momentul ala am luat decizia sa nu renunt.

Va invit sa vedeti dansul celor doi si discutia aici.

Niciodata nu e prea tarziu

Oricat de mult caut sa-mi bag asta in cap,  cum spunea Parintele Galeriu, mergem pe drum, ne impiedicam si picam, ne didicam, mergem mai departe, ne impiedicam iar…. ne ridicam. E una dintre cele mai importante lecii de viata. Oriunde as ajunge si in orice situatie, tot ceea ce trebuie sa fiu in stare sa fac este sa ma ridic la loc. Batranelul din clipul urmator mi-a aratat inca o data ca se poate si ca niciodata nu e prea tarziu sa iti indeplinesti visele.

Puteti vedea cum la 83 de ani reuseste sa ridice sala in picioare cu numarul lui de acrobatie.

Nu judeca oamenii dupa anumite lucuri

E vorba de Tudorel Popa, mi-a placut de el, mi-a placut faptul ca a reusit sa fie indragit de ceilalti, desi dupa meseria pe care o are si dupa „juriuliu” parca ai vrea sa stai departe de el, nu? Ei bine, cum spunea si Tomas Hardy, daca vrei sa cunosti cu adevarat un om, nu-l judeca numai dupa ce a facut, ci si dupa ce ar fi vrut sa faca. Pentru ca si eu am mici probleme gen „juriulu…” pe blog si zic eu ca totusi am ceva de aratat lumii cu blogul meu.

P.S. Saptamana viitoare voi avea ocazia sa urmaresc live pe Tudorel Popa, asa ca o sa vin sigur cu impresii de la fata locului.