Vezi aici detalii despre pictura pe numere abstracta – afla de Pictorul Fericit

Posted by

Ca sa ajungi sa te bucuri de o activitate interesanta, trebuie mai intai sa o descoperi, nu? Sa vezi daca iti face placere sa stai cu ea si sa lucrezi la ea pentru a o cultiva si pentru a ajunge la rezultatul propus. In acest fel vei ajunge sa iti creezi un hobby si sa-ti dezvolti o pasiune care iti va aduce mai multa satisfactie decat crezi. Pictura poate fi acel hobby de care ai nevoie pentru a-ti testa aptitudinilein acest domeniu. Daca nu stii exact cu ce se mananca aceasta, atunci continua sa citesti in randurile urmatoare si sa vezi care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi.

O pictura pe numere abstracta este solutia potrivita pentru ca tu sa ai parte de o activitate relaxanta, una care sa te scoata din cotidian. Abstractul reuseste de multe ori sa impresioneze si sa transforme individul de rand. Multi dintre noi gandim intr-un mod abstract si incercam de cele mai multe ori sa exteriorizam acest lucru prin scris, pictat sau chiar muzica. Si uite asa ajungem sa cream opere de arta si sa ajutam la randul nostru lumea care empatizeaza cu noi.

Mai concret, ce este pictura pe numere?

Pictura pe numere este un concept nou, un concept ce aduce in prim plan numerele. Modelul ales de tine este imprimat pe panza care contine numere deja imprimate pe ea. Cu ajutorul unei pensule vei putea sa aplici culoarea necesara si sa umpli spatiile libere. In acest fel, vei obtine la final o pictura de efect si vei avea sentimentul de mandrie ca tu ai realizat ceea ce vezi in fata ochilor.

Pictorul Fericit pune la dispozitia ta o gama complexa de produse dedicate artei din care poti sa alegi ceea ce ai nevoie. Pensule, culori, blocuri de desen, sevalete, stocul de produse este unul variat. Te bucuri de diversitate, iar acest lucru se vede si totodata se cunoaste, vei putea pune in trusa ta articolele de care ai nevoie pentru a putea crea opere de arta, asa cum iti doresti.

Setul contine toate cele necesare pentru ca tu sa dai culoare panzei. 3 pensule de marimi diferite, un set de culori numerotate, o panza cu un model prestabilit, un sablon intr-o marime mai mica si accesorii de prindere care te vor ajuta mai tarziu, atunci cand doresti sa pui tabloul pe perete.

Comanda online de la Pictorul Fericit!

Din cadrul site-ului pictorulfericit.ro poti sa comanzi produsele de care ai nevoie pentru a te putea bucura de un proces creativ complet. Ai parte si de reduceri la unele picturi pe numere, asta daca te prinde aceasta activitate si vrei neaparat sa dai culoare panzei in totalitate.

Oricare ar fi dorinta ta, ai la dispozitie un furnizor care te echipeaza cu tot ce ai nevoie. Pentru a fi un pictor fericit, trebuie sa apelezi la Pictorul Fericit si la gama bogata de produse pusa la dispozitie.

Contact:


0754 459 540

contact@pictorulfericit.ro

Str. Marasesti, 22A, Suceava, Romania