In vizita la Connect Hub

Posted by

De dimineata am avut o intalnire cu Dragos si am profitat de ocazie sa fac si un tur al hub-ului pe care il detine, Connect Hub. Si prima impresie pe care mi-a lasat-o a fost aceea ca este foarte mare, ca sa nu spun imens. Sala de coworking in care se fac si evenimentele este enorma sau, cel putin, mult, mult mai mare decat ma asteptam eu.

Separat de sala de coworking, care devine si sala de evenimente dupa program, hub-ul detine si o zona destinata birourilor fixe, o sala separata de training, 2 sali de sedinta, o alta zona dedicata celor care vor sa aiba un spatiu propriu cu 2-3 birouri si de asemenea bucataria si o zona pentru lobby la intrarea in hub.

Este amplasat pe doua etaje si arata extraordinar, cu siguranta am sa revin sa si lucrez in el intr-o alta zi, mai ales ca au si posibiliatea de a-ti lua un abonament de o singura zi, un abonament foarte util daca nu reusesc sa ajung in Bucuresti atat de des pe cat mi-am propus.

Am facut si cateva poze, bineinteles, pe care le puteti vedea mai jos. Nu din toate zonele, din pacate, ca am fost probabil captat de ce vad si am uitat sa mai si pozez. Puteti vedea sala de evenimente si coworking, zona de workshop-uri sau training-uri si zona de birouri fixe.

Comments are closed.