Open Days la Tech Hub

Posted by

Dupa scurta vizita la Connect Hub, m-am indreptat catre Tech Hub, unde am stat sa lucrez pe perioada intregii zile, bineinteles dupa ce am facut un tur al hub-ului si am vizitat si zona rezidentilor. Socul cel mare a venit in momentul in care mi-am dat seama ca cele doua huburi sunt foarte diferite; si nu doar in modul in care sunt amenajate, ci in modul in care functioneaza business-ul lor.

M-am instalat intr-un colt, la geam, ca sa pot sa vad strada, oamenii, viata. Cam acelasi lucru care imi placea si pe vremuri, cand luam masa la etaj la McDonalds-ul de pe Barbu Vacarescu. Mi-am dat seama ca este unul din lucrurile care ma fac sa ma simt bine, ma inspira si totodata ma linistesc cumva si imi creeaza o stare de spirit pozitiva. Am aflat astfel ca unul din elementele pe care le doresc la locul in care muncesc este o vitrina. Ciudat ca nu m-am gandit niciodata la asta pana acum.

Tech Hub este structurat in jurul unor start-up-uri care au deja zonele lor de lucru. De asemenea, din cate am inteles, trec printr-o perioada de extindere si modificari si ca sala de evenimente de la etaj urmeaza sa dispara. Spatiul de la parter este dedicat in mare parte evenimentelor si ca zona de coworking space pe timpul zilei.

Desi fusesem oarecum „avertizat”, este multa liniste intr-un astfel de hub. Daca pe plaja din Potos ma plangeam de prea multa agitatie si de faptul ca am nevoie de liniste ca sa lucrez, acum realizez ca parca nici linistea nu e atat de buna. Adevarul e ca dupa ce ma concentrez indeajuns de tare, oricum intru in lumea mea si sunt vag constient de ce se intampla in jurul meu.

 

6 comments

  1. Arata fain, simplu si de efect. Eu de exemplu lucrez de acasa si mi-e cam greu sa ma concentrez pentru ca lumea in general se asteapta sa pot face mai multe lucruri in acelasi timp.

  2. Salut, scurta corectie: Link-ul din text catre Connect Hub este tot catre Tech Hub si nu catre articolul precedent.

    In rest – cele bune si spor!

    AdiS

    1. Mai la mine nu e, am dat click acuma pe el si se duce in articolul cu Connect Hub. Chiar ar fi ciudat ca la tine sa mearga altfel ca nu are logica.

    2. Gata acum am vazut si eu ca totusi tu ai dreptate, desi ma gandesc ce usor te pacalesc ochii ca doar m-am uitat de dimineata si am zis ca e bine la mine…

Comments are closed.