Vodafone – Impreuna suntem mai puternici

Posted by

Initial am zis sa va vorbesc despre cum a fost la eveniment, despre ce s-a intamplat pe acolo si despre cum am ramas fara baterie la tableta, deci adio poze, folosind ultimul strop de energie din baterie doar pentru a da cateva mesaje pe twitter. Dar, dupa ce am vazut reclama, nu am putut sa spun decat woow. Mesajul ei, modul in care este realizata, cadrele, povestea, totul este atat de misto, incat intra clar in categoria reclamelor care imi plac.

Va las sa vizionati clipul si dupa aceea sa comentati:

Cand am ajuns acasa, pana sa urc sus, in masina am zis: ia sa vedem ce nebunie mi-a mai pus Vodafone la „pachet”. Ma asteptam din nou la o carte buna de genul Presentation Zen (stiu ca v-am ramas inca dator cu un review al ei). Cand am vazut despre ce e vorba, am zis din nou woow. De fapt, mint, am zis cu voce tare in masina: Vai… nu e adevarat!

Deci Vodafone a reusit sa ma faca sa ma simt minunat de doua ori in seara asta si pentru asta tin sa le multumesc.

7 comments

  1. Nu mai sunt clientul lor de ani buni, dar reclama asta e genul ala care m-ar face sa ma duc la reprezentanta si sa semnez un contract. Foarte reusita.

  2. Exact asta am simtit si eu. Eu sunt client vechi Vodafone de cand era verde si necopt 🙂 dar de curand am uitat abonamentul de date cu tot cu modem in tren si am facut pacatul sa iau un nou abon si modem de la orange, dar exact asta am simtit si eu dupa ce am vazut reclama, ca ar trebui sa imi fac din nou abon. de date la Vodafone.

  3. Cand o corporatie face o astfel de reclama nu este decat un lup deghizat in oaie, insa, spre deosebire de Maximia, este reusita!

Comments are closed.