Vreau 3 motive pentru a vizita Spania

Posted by

spania Eu am motivele mele pentru care stiu ca la un moment dat trebuie sa vizitez si aceasta tara. Doar ca momentan planurile mele sunt atat de incurcate, incat nu am nici cea mai mica idee daca, in afara de Grecia si Bulgaria, voi mai vizita ceva anul acesta. Poate din toamna sa se mai schimbe lucrurile si sa aleg cateva destinatii.

Oricum ar fi, un sejur in Spania nu suna deloc rau. Iei un avion catre Barcelona sau Madrid, stai cateva zile si vizitezi ce e de vizitat in zona, dupa care te intorci acasa. Stiu ca sunt multe alte lucruri extraordinare de vazut in Spania, stiu de plajele din Mallorca, stiu de Bilbao sau, de ce nu, de Sevilia, dar eu sunt putin focusat pe Barcelona si pe cateva parcuri de pe acolo.

Asa ca vreau sa va intreb pe voi, care ar fi motivele pentru care ati alege voi sa vizitati Spania, care sunt cele mai intersante sau atractive lucruri din aceasta tara, din punctul vostru de vedere si care sunt motivele pentru care ati pune-o inaintea altor tari pe lista voastra de calatorii?

Stiti ca imi place foarte tare sa calatoresc, faptul ca in ultima vreme au lipsit calatoriile se datoreaza si faptului ca lucrez din greu la un proiect (daca ii putem spune asa) care sa imi asigure calatorii cat mai dese in viitor si oricum am o lista atat de mare de obiective pe care vreau sa le vizitez, incat la un moment dat va trebui sa plec 1-2 ani pentru a putea vedea pe majoritatea dintre ele.

Nu am renuntat la idee, doar am mutat-o ceva mai incolo pentru a putea stabiliza putin firma si pentru a reusi sa o pun pe picioare, astfel incat sa functioneze si fara implicarea mea directa in activitatile ei. Nici la blogul in engleza nu am renuntat, desi imi vine atat de greu sa scriu pe el si totusi am atat de multe idei…

5 comments

  1. Am avut fericita ocazie sa locuiesc jumatate de an in Spania si pot sa-ti spun ca daca vrei gasesti 100k motive sa vizitezi aceasta frumoasa tara. Iti recomand cu incredere sa vizitezi Barcelona, pentru ca acolo nu ai ocazia sa te plictisesti. Daca te plictisesti de vizitat vestigiile catalane, poti merge la plaja. Daca te saturi de plaja poti merge la shopping samd. In fiecare secunda gasesti ceva de facut in Barcelona, iar frumusetea orasului e de milioane.

Comments are closed.