Vrei sa vezi ultimele seriale legal?

Posted by
seriale_tv

 Am tot citit zilele astea articole legate de controversatele discutii Voyo vs. vplay, fiecare din tabere venind cu argumente si contraargumente si scuze din ce in ce mai jenante despre cum totusi industria e de vina, ca nu avem acces, ca noi am vrea domnule sa platim si sa ne uitam, dar nu avem unde. Discutii care in esenta se pot simplifica la doua chestii. 1. Drepturile de autor se platesc (nu exista nici un dar aici). 2. Nu exista restrictii pe internet daca vrei cu adevarat sa platesti drepturile de autor

Inainte de a veni cu intrebari savante legate de restrictiile hulu.com, vin cu o intrebare foarte simpla. Presupunem ca ar exista o tara in care (pe principiul daca e pe internet, e gratis) ar exista regula „Poti lua orice aparat de fotografiat din mana unui turist, gratis”. Te-ai duce sa vizitezi tara respectiva? Mai are rost sa va explic de ce nu vine hulu.com sau alte site-uri de acest gen in Romania?

Scuzele de genul „sunt necesare cunostinte tehnice avansate pentru a proceda precum mai jos” sunt penibile, pentru ca atata timp cat stii sa setezi nebunia aia de program de torente sau alte chestii pe care le mai faci prin calculator, nu poti sa spui ca nu stii sa setezi un proxy la browser. Oricum, daca totusi nu stii, voi incerca in limita timpului disponibil sa fac si un articol care sa explice acest lucru.

Revenind la subiectul din titlu, tot ce ai nevoie pentru a viziona in deplina legalitate un serial bun difuzat in momentul acesta la televiziunile din America este un proxy si un abonament la unul din site-urile care difuzeaza serialele pe care ti le doresti.

Proxy server platit

Stiu ca exista liste cu proxy-uri pe internet gratis, servere sparte si setate ca proxy sau alte rahaturi. Dar vorbim de chestiuni legale si de servicii de proxy de mare viteza care iti permine vizualizarea de filme la calitate HD. Servicii care se platesc si care sunt de calitate.

Am gasit pentru voi Proxy Key un serviciu care, pentru suma de 7 USD pe luna, iti ofera un proxy de mare viteza, poti testa serviciile lor gratuit, au si un tutorial in care sa iti explice cat de simplu este sa setezi un proxy; nu vad niciun obstacol de netrecut pentru a putea beneficia de acest serviciu.

Abonament platit la unul de site-urile care difuzeaza seriale in US

Aici recomand hulu.com, cbs.comnetflix.com dar mai sunt si altele. La majoritatea dintre ele, se poate plati prin paypal. Un cont de paypal se seteaza destul de usor si banuiesc ca poti pune alta tara in setarile contului fara sa ai prea multe dureri de cap. Asta pentru ce cei de la site-urile mai sus mentionate vor face tot felul de verificari legate de provenienta contului de paypal sau a contului bancar. Se pot face, de asemenea, si card virtual visa din cate stiu eu si era o taxa de 10 euro pe an pentru el. Deci solutii exista si in zona asta daca sunt probleme.

Pentru hulu.com un abonament costa 7.99 USD pe luna si, din cate stiu, si pe alte site-uri preturile se invart in zona aceasta.

Concluzii

Deci, daca adunam undeva la 15 USD pe luna ma costa accesul la cele mai noi si mai bune filme din lume. Vi se pare mult? In lei vine cam 55 RON lunar pentru filme. Un bilet la cinema e 25 de ron (chiar si mai mult) si atunci nu se merita sa vedeti zeci de seriale pe luna in locul a doua filme la cinema? Vi se mai pare scump?

La final, nu ramane sa va mai zic decat vizionare placuta!

5 comments

 1. Eu am platit intr-o vreme la serialepenet.ro. M-am lovit de multe ori de problema drepturilor de autor si le dau dreptate astora…

  I-am intrebat si pe cei care sustin „anti-voyo” – domnilor, daca ati constata ca unii v-au furat articolele, filmuletele, fotografiile si castiga bani frumosi de pe munca voastra, ce-ati face? Mai sustineti pirateria?
  Le-am dat tema de gandire.

  Iar aici nu este vorba numai despre voyo, ci despre oricare alt site care plateste pentru a difuza ceva.

 2. Ideea propusa de tine este una buna. Merita incercata.

  Cat despre ce spune @irina, are si n-are dreptate. Sunt de acord ca fiecare autor trebuie sa isi primeasca drepturile, fiecare minut de munca trebuie platit, asta e cert.

  Cu ce nu sunt de acord, este abordarea celor de la Voyo, nu mi se pare normal sa faci o astfel de actiune doar pentru ca oamenii nu se uita la prostiile tale de seriale. In Romania nu exista nici un site premium care sa ofere cele mai noi seriale si filme sau o arhiva de calitate. Drept pentru care, ramane fie sa accesam siteuri gen Vplay sau Cinemaxx, fie sa descarcam de pe torente. Si daca astea se inchid, vor exista intotdeauna astfel de siteuri in afara Romaniei.

 3. Thank you sir. Va trebui sa testez solutia ta. Mi-e teama ca o sa imi placa prea mult si voi sta mai mult pe filme decat pe citit de stiri 😀

 4. Cata vreme folosesti un proxy sau vpn sa accesezi servicii ce iti sunt refuzate pe motiv geografic te afli in aceeasi stare de ilegalitate ca si cei care torenteaza 🙂

 5. This is what I am looking for since a long time. As you explained everything regarding proxies and how it works it is amazing and loves to read it. Thanks for your great and information which will helpful for my project.

Comments are closed.