Webstock se apropie cu pasi repezi

Posted by

Evenimentul pe care nu l-am ratat niciodata in ultimii 10 ani si pe care mi-l pun in calendar inca de la inceputul anului, va avea parte anul acesta de o editie inedita, si anume, se va desfasura online. O sa fie o mare provocare atat pentru organizatori, cat si pentru participanti.

Cel putin pentru mine este o provocare, pentru ca in general un podcast de o ora imi ia 3-4 zile ca sa-l urmaresc, asa ca joi si vineri mi-am eliberat calendarul ca sa fiu doar ochi si urechi in ecranul cu Webstock.

Deja am vazut cativa favoriti pe lista de invitati, nu mai dau nume ca in alti ani, dar sunt sigur ca fiecare are favoritii lui. Deja stiti ca se va desfasura pe parcursul a doua zile si va garantez ca o sa fie foarte interesant.

Deja in fiecare an devenise o problema spatiul dedicat acestui eveniment, pentru ca devenise cam neincapator de cativa ani, asa ca toata treaba asta cu criza ar putea sa fie o oportunitate de a duce evenimentul la un nou nivel si, cu putin noroc, la anul ne vedem intr-o sala din aia imensa de la Romexpo sau Polivalenta.

Chiar daca e o mare provocare pentru mine sa urmaresc online evenimentul, nu am cum sa il ratez. Am plecat intotdeauna cu invataturi noi de la acest eveniment si uneori si cu cate un contract „semnat” (adica am batut palma acolo si ulterior ne-am ocupat si de hartii).

A fost anul cu cele mai multe provocari pentru noi toti

Nu cred ca e cineva in mediul online sau in cel antreprenorial care poate sa spuna ca nu a avut parte de cele mai grele provocari anul acesta. Unii s-au adaptat si au mers inainte, altii s-au pierdut pe drum. In contextul actual, cred ca e binevenit sa vedem cam care mai e trendul si incotro se indreapta industria digitala pe timp de pandemie.

Pentru mine a fost un an dur cu multe emotii si cu incercari de a controla cat mai bine aceste emotii, oricum incet, incet incerc sa transform criza in oportunitate si sa merg mai departe. Nu ma vait si sunt chiar printre cei optimisti, chiar daca lucrurile nu merg cum as vrea eu.

Asadar, ne „vedem” la webstock si anul acesta. Oare trebuie sa ma imbrac frumos sau pot sa stau in pijamale?…