Weekend pe motor

Posted by

Doua zile incarcate in care am stat mai mult pe motor:

Sambata am fost cu „circul”, adica cu un camion plin de frumuseti si cu cateva motoare in parada prin satele din jurul Calinestiului, apoi la Campina si la Ploiesti. Club Aligenis a organizat o parada destul de misto si pot spune ca am avut parte de multa distractie. Seara nu am mai ajuns in club ci direct in pat la somn.

Duminica am dat o fuga pana la Zarnesti la etapa a 4-a a Campionatului European de Motocros. Prietenii mei se chinuie din rasputeri sa ma convinga ca o motocicleta de enduro merita toti bani, eu nu vad insa mare scofala in a te plimba hai hui prin padure. Ce e clar e ca e foarte greu sa calaresti o motocicleta de enduro, si scoate untul din tine o cursa pe circuit. Dar sa revenim la campionat.

Cel mai bun pilot roman a fost Adrian Raduta care sa calificat pe locul 13 la clasa Open. Am mai avut si alti romani clasati destul de bine mai ales la clasa 65cm dar mie unu nu mi-au placut „bazaitoarele” alea mici in 2 timpi. Faceau mult zgomot pentru nimic.

Circuitul arata bine, mult mai bine decat cel care l-am vazut amenajat al Baicoi si am inteles ca va fi inclus pe harta circuitelor europene de motocros si in 2011.