Wishlist: Motor Electric Aquamarina BlueDrive S Power Fin

Posted by

L-am pus in lista mea de favorite pe eMAG.ro si tot urmaresc pretul, poate poate imi pica pata si imi cumpar motorasul acesta. Pentru cei ce nu stiu ce face acest motor electric Aqua Marina Blue Drive, ei bine se monteaza la SUP si te ajuta la o deplasare fara ajutorul padelei pe apa.

Acum o sa ziceti ca sunt atat de lenes incat nici macar sa vaslesc nu vreau, dar nu e vorba de asta, uneori vreau sa explorez suprafete mai intinse de apa si mi-ar prinde bine putina putere electrica pentru a face acest lucru. Nu va ganditi ca un astfel de motoras transforma Stand Up Paddle-ul in vreo salupa de mare viteza, din cate am inteles te vei deplasa cu viteza maxima de 6km/h, iar autonomia bateriei este undeva la 1 ora de mers normal sau 30 de minute de mers la viteza maxima.

Oricum plimbarile pe SUP nu tin de viteza ci de o plimbare linistita in natura. Asa ca probabil as prefera viteza mai mica stiind ca am o autonomie mai mare.

Pretul lui nu e rau deloc, mai ales ca tocmai l-au redus subsantial. Pe de alta parte e aproape cat un SUP, ceea ce ma face sa ma gandesc de doua ori inainte de a face o astfel de achizitie. [ verifica pretul aici ]

Sunt curios daca printre cititori mai am pasionati de sporturi de apa si daca da, ce alte traznai isi mai doresc ei in contextul acesta. Ar incerca un kyte (zmeu) sau un suport cu panze pentru SUP?