Workshop: Start your business – Duminica de la ora 13 la PhIT Meetup

Posted by

Duminica are loc cea de-a V-a intalnire a pasionatilor de IT din Prahova, din cadrul PhIT Community, incepand cu ora 13:00, iar in cadrul acesteia v-am pregatit un workshop special, Start your business, in care vom parcurge cu pasi repezi (avem la dispozitie doar 60 de minute) etapele prin care ideea ta poate ajunge o mica afacere de succes. Tot ce am nevoie de la cei care participa, este sa vina cu o idee de afacere si o parte din ele le vom discuta si dezvolta in cadrul workshop-ului.

Tot ce pot sa va promit este ca o sa fie interesant, interactiv si plin de surprize, asa ca daca inca ai indoieli in a incepe sau nu o afacere, poate acesta este momentul in care poti sa vii sa incerci sa validezi ideea si, de ce nu, la finalul workshop-ului sa pleci cu afacerea deja inceputa. Poate fi orice idee, din orice domeniu, atat online cat si offline, pentru ca din experienta mea de-a lungul timpului, confirmata si de alti antreprenori, diferentele dintre o afacere online sau offline nu sunt chiar atat de mari cum s-ar crede si pasii esentiali care trebuie parcursi in cadrul unei afaceri sunt aceiasi.

Pe scurt, ca sa nu ma mai lungesc aiurea, vino sa vezi despre ce e vorba si sigur o sa iti placa. De asemenea, modulul acesta pe care il ofer gratuit face parte dintr-un workshop mai mare de o zi sau doua, in care voi intra mai mult in detaliile fiecarui pas, dar acela cu siguranta va fi contra cost. Vezi ca locurile sunt limitate, asa ca nu sta prea mult pe ganduri, oricum mai sunt doar 2 zile pana la eveniment. Inscrierea se face aici.

De asemenea, daca esti interesat de mai multe detalii despre workshop si totusi nu poti participa duminica, poti sa-mi lasi un comentariu aici si, eventual, daca va mai exista o alta ocazie, te voi informa atunci despre ea.