Hub 23

Posted by

Cochetez cu ideea de a deschide un Hub la Ploiesti de ceva vreme. Intre timp, ideea a avansat la stadiu de proiect care trebuie validat, avem si site hub23.ro si, de asemenea, pe pagina principala a site-ului veti gasi un scurt chestionar pe care va rog sa-l completati (in special daca sunteti din Ploiesti si imprejurimi), pentru a putea vedea ce putem face mai departe. Pentru cei ce nu stiu ce e acela un hub, o sa explic mai jos, desi exista informatii si pe pagina noastra de web.

Un hub este locul unde poti sa vii sa lucrezi, ai acces gratuit la internet, poti avea acces la evenimentele organizate in cadrul hub-ului, o sala de conferinte si, de asemenea, ai acces la o comunitate de oameni care te pot ajuta in dezvoltarea afacerii tale.

Cui ne adresam?

 • Tinerilor intreprinzatori care vor sa isi deschida o afacere.
 • Micilor proprietari de afaceri, cu 1-3 angajati.
 • Freelancerilor care in general lucreaza de acasa si care ar putea avea acces astfel la o comunitate de oameni, de unde pot invata lucruri noi si unde se pot dezvolta mai mult.
 • Celor care au intalniri de afaceri in Ploiesti si momentan le fac in cafenele sau lobby-urile hotelurilor.

De ce?

 1. In primul rand, pentru ca nu exista in Ploiesti in momentul de fata un asemenea loc.
 2. Pentru ca noi credem in dezvoltarea antreprenoriatului local si a comunitatii antreprenoriale locale.
 3. Pentru ca un antreprenor inseamna crearea de noi locuri de munca pe piata locala.

Iti oferim 3 zile acces gratuit in Hub 23

Completeaza formularul de pe site, care are 5 intrebari si dureaza probabil mai putin de un minut si vei primi 3 zile acces gratuit in Hub. E atat de simplu.

Daca aveti intrebari, va pot raspunde cu mare placere atat aici, prin intermediul comentariilor, cat si pe e-mail. Orice alte sugestii sunt, de asemenea, binevenite.

5 comments

 1. „Ești freelancer sau antreprenor? Acesta poate fi locul în care vii și lucrezi cu plăcere, te simți inspirat și încărcat cu energie pentru a-ți face treaba cât mai bine. ”
  Fontul .. fontul .. mi se pare destul de urat si mai putin inspirat.

  1. E un open sans, dar templateul asta face destule probleme si s-ar putea sa nu fi incarcat ce trebuie. Ai o recomadare de un alt font ca se schimba doar o linie in cod cu alt link de google fonts.

 2. Am completat de prima dată când am văzut că ai postat pe Facebook despre acest Hub. Oricum știu că nu sunt șanse să vii cu așa ceva în Pitești, însă totuși sunt interesat de cum merge treaba. Poate deschid eu așa ceva în Pitești.

 3. Am cochetat si eu cu ideea asta insa in Bucuresti sunt destule, iar la tara, in Tartasesti/Racari/Brezoaele, cred ca-i inutil. Oamenii inca nu sunt suficient de open mind cat sa accepte ideea unui „hub” si nici beneficiile acestuia. De fapt, lumea de aici inca nu are nici un fel de determinare.

Comments are closed.