Yahoo Open Hack Europe – Prima zi

Posted by

Haotik at Yahoo Open Hack Europe 2011Astazi s-a dat startul la una din cele mai importante competitii de anul acesta. Yahoo Open Hack Europe, aflat la a treia editie in Europa, a strans peste 300 de developeri din 19 tari, astazi, intr-o competitie care se anunta acerba pana maine in jurul orei 12:00.

Eu am ajuns acolo pe la ora 8.30 cu o parte din echipa Fillr. Deja venisera o parte din participanti si continuau sa vina si altii. Mi-am facut si eu inregistrarea ca „jurnalist” si am inceput sa ma plimb printre pasionatii de programare si tehnologie. Spre bucuria mea am observat intre participanti si trei colegi de la munca. Nu stiu daca au aflat de eveniment de la mine de pe blog sau din alte parti, dar am fost incantat sa ii vad acolo.

Apoi mi-am zarit unul din idoli, da, Octav Druta era si el prezent la eveniment. Nici nu putea lipsi, presupun. Am uitat sa ii zic daca vrea sa ma ia „ucenic”, desi sincer cred ca nu fac fata. I-am zis ca am venit ca blogger, nu ca programator. A zis: pacat.

Apoi am mai dat de un prieten si partener la unul din site-urile mele, sau sponsor. I-am zis ca era cupa Malinului in perioada asta si a zis ca a avut de ales intre Cupa Malinulu si Yahoo Open Hack.

In rest, multa lume, cativa si bloggeri , cativa si din online, un amic cu care cica ma intalnisem odata la mare acum 4-5 ani @alderas (de o viata iti zic asa, nu o sa schimb acuma literele, mai ales ca mi se incurca limba in gura).

L-am cunoscut si pe cel care a facut posibila prezenta mea la eveniment ca blogger. Sau cei care au facut posibila asta si carora vreau sa le multumesc: Multumesc Anil Patel si Tudor Daescu.

Dupa partea de „registration” a urmat partea de Tech Talks despre care o sa va vorbesc intr-un articol separat.