Yoozila Motor de Cautare Romanesc

Posted by

Am auzit de el la Webcamp prima oara si chiar am vrut sa il incerc ieri sa vad ce ii poate pielea. Dar nu mi-a mers din cauza ca mancasem un o. Cand l-am auzit nu mi-am dat seama ca ar putea fi doi de o in numele lui.

Astazi am gasit un articol pe digg despre el, si de data asta am avut parte de adresa corecta. La prima vedere arata cam prea asemanator cu Google, chiar daca baieti visau sperau sa ajunga la un moment dat concurent cu marele G. Dupa ce am sarit de asemanarea lui cu google, primul lucru pe care am vrut sa il caut a fost numele meu Haotik, si obtinand rezultate zero, am continuat cu cautari de genul: „cel mai misto tip din Romania”, „elodia” „masini” „auto” „t”. Da la un momend dat am dat pe cautari de 1 sau 2 litere, doar doar scuipa si el vre-un rezultat.

Asa ca i-as intreba pe baieti de la Yoozila asta, ce litere contin cele 6.987.941.896 de indexari ca sa stiu si eu ce as putea cauta.

Tot ei la webcamp isi puneau probema ca nu au si Yoozila.au (australia) dar eu zic sa nu isi faca probleme pentru .au (care vinde defapt de la austria) decat in momentul in care vor deveni cu adevarat cunoscuti pe Piata. SI sa nu uitam ca gmail.de nu apartine lui Google ci postei clasice nemtesti.

2 comments

  1. Minunat acest motor de cautare, mai ales ca astazi nu merge web search-ul din cauza unor probleme la serverul de date.
    In fine, mai are de crescut pana la o comparatie cu google.

Comments are closed.