ZeList for Bloggers

Posted by

Intrebam ieri pe twitter daca stie cineva ceva despre acest produs. Astazi vin sa vi-l prezint. Urmeaza sa fie lansat foarte curand, daca mai stateam putin il lansau inainte sa scriu eu articolul. Am de vreo cateva zile cont la acest nou produs si mi-am permis sa ma joc putin cu el. Ma gandeam sa-l prezint ce face, cum face, de ce face, dar m-am oprit si am zis ca cifrele din el or sa vorbeasca cel mai bine pentru produs.

Nu o sa va dau toate cifrele, o sa va las sa descoperiti singuri cand se lanseaza tot ceea ce va poate oferi. Eu am gasit doar cateva cifre care mi-au placut si cum datele pe luna aceasta erau prea putine (7 zile), am ales sa vad o statistica a datelor pe luna trecuta.

Statistici Haotik.ro pe luna Octombrie

Dupa cum puteti observa, apare numarul total de articole scrise de mine in luna Octombrie. Va spun ca au fost cateva zile in care am scris chiar 5 articole pe zi, desi sincer nu mi-as fi dat seama de asta, aveam impresia ca nu scriu niciodata mai mult de 3 articole. Dar se pare ca 10 si 26 octombrie au fost zilele in care am fost cel mai muncitor.

Articolele au ajuns pe twitter de 96 de ori, au primit 85 de like-uri si 15 share. A generat un singur comentariu pe facebook. Mi-ar place sa vad o statistica pe luni a acestor date si momentan ea nu exista. Astfel as putea vedea evolutia blogului meu din aceste puncte de vedere.

Scorurile respective nu stiu inca ce inseamna, dar prin primavara aveam scoruri de 15.000 de puncte ceea ce ar trebui sa-mi dea de gandit ca blogul meu nu a crescut, ci a scazut. Pentru ca, da, ofera statistici pe ultimul an.

De asemenea, mi-au placut graficele lunare si va prezint pe cel din Octombrie, pe zile.

zelist for bloggers haotik oct

One comment

  1. Foarte faine statisticile astea. este cam greu sa strangi la un loc informatii in genul. Macar asa iti poti da seama de influenta pe care o ai in jur si poti face chiar si mici teste. felicitari ceratorilor serviciului.

Comments are closed.