Concurs: Like pentru o paine

Posted by

Asa cum ati vazut si mai devreme o parte au preluat mesajul campaniei de la Maguay de la mine de pe blog si au prmovat pe blogurile lor mai departe. M-am gandit ca nu ar strica sa dau o mana de ajutor campaniei si concursul de saptamana aceasta sa fie legat chiar de acest aspect. 

Asadar vreau sa preluati mai departe pe blogurile voastre mesajul campaniei realizate de catre cei de la Maguay si in schimbul acestei preluari voi alege un castigator. Cel mai probabil alegerea se va face prin tragere la sorti dar e posibil sa aleg si un articol care mi-a placut in mod deosebit.

Ce castigati la acest concurs? Un banner 300×250 pixeli pe blogul meu afisat timp de 2 saptamani si o ora consultanta cu mine pe temele blogging sau antreprenoriat. Ora de consultanta o vom face pe skype cu vizualizarea remonte a coputerului meu ca sa va pot si arata lucruri in timp ce vorbim.

4 comments

  1. Mah imi dai emoti, sa-mi sara inima din piept cand am citit. Eu mai fac dastea incep sa promovez o campanie dupa ce s-a incheiat dar de data asta in e-mail scrie luna Noiembrie.

    Asa ca e vorba de toata luna aceasta.

Comments are closed.