Zi de ajutat idioti…

Posted by

Azi mi-am facut timp pentru ajutat idioti sau raspuns la intrebari tampite…

Asa ca:

1. Am pus niste fisiere pe ftp si am accesat un /install/upgrade.php pentru phpBB 2.0.23 ca nu stia nimeni sa faca asa ceva
2. Am facut un javascript cu un efect de text pentru unu care la implementat la el in site cu un rand dupa efect de genu „sasfdafdfs”
3. Am dat explicatii despre cum se face un site cu frameuri pentru a se face un „script” php menit sa incarce intr-un frame din dreapta un site transmis prin GET
4. Si peste 20 de minute o sa ma caute unu sa ii pun un banner amarat pe forum, ca e pe cale sa faca primii bani in viata lui pe net dar nu stie sa bage un banner, si cum e intr-un script de forum, e chiar complicat ca nu stie cred ca nici ce e ala html.

Aaaa sa nu uit ca pentru primul ajutor am primit 10 clikuri nedorite, ceilalti oare ce belele mi-au facut?

One comment

  1. pfff … Haotik oare tu nu ai fost nici odata la inceput? Ai stiut de cand ai deschis prima data calculatorul ce e ala html, php, ftp sau mai stiu eu ce ? … cred ca nu … deci toti trebuie sa invatam , singura diferenta cred ca este ca unii invata singuri, citind pe net iar ceilalti se roaga de unu si de altul sa ii ajute! Oricum nu cred ca trebuie sa ii faci idioti … mai corect spus ar fii nestiutori. Asta e tot ce am avut de zis .

    Aaaa si felicitari ca i-ai ajutat … multi nu ar fi facut-o!

Comments are closed.