10 euro per e-mail

Posted by

Uneori vin tot felul de freelanceri sa-mi ceara o oferta de colaborare si ca sunt interesati sa le fac publicitate pe blogul meu. Cam asa s-a intamplat si azi dimineata, am fost intrebat daca doresc sa postez un articol pe blogul meu, am fost intrebat daca mai am si alte siteuri, care sunt preturile si asa mai departe.

E-mailul continea o lista cu intrebari la care initial nu am vrut sa raspund punctual asa ca i-am atasat fisierul pdf cu oferta care in mare raspundea cam la toate intrebarile de acolo.

M-a mai intrebat cam cate linkuri poate sa contina articolul, i-am raspuns, apoi m-a intrebat de preturi, i-am spus ca sunt in oferta, mi-a zis ca nu o poate deschide, asa ca i-am dat inca o data lista cu preturi in mod text chiar in interiorul e-mailului.. deja schimbasem vreo 10 e-mailuri daca nu si mai multe cand a venit oferta din partea lui.

Desi scria clar 120 de euro pretul per articol el s-a gandit probabil ca oferta de 10 euro e de nerefuzat iar pe alt blog pe care oferta era de 50 de euro deja a fost generos oferindu-mi alti 10 euro.

I-am scris clar ca este clar vorba de o neintelegere la mijloc si ca orice nou e-mail de la el, cu intrebari, propuneri de colaborare sau orice mai are el chef sa afle ii va creste automat pretul cu 10 euro per e-mail. Pana la urma e timpul meu pe care prefer sa mi-l petrec altfel decat sa stau sa raspunde la e-mailuri inutile.