Timp de 3 zile am uitat ca suntem in plina pandemie

Posted by

Vinerea trecuta am decis sa-mi fac bagajele si sa ma mut la gradina. Nu am cele mai bune conditii, dar stand acolo pot sa mi le imbunatatesc astfel incat pe zi ce trece sa devina tot mai confortabil.

Din pacate casa nu e gata si mai e mult pana voi ajunge sa pot locui in ea, totusi unele decizii luate cu mult inainte de a veni pandemia m-au ajutat azi sa am unele mici beneficii de pe urma investitiilor facute.

Fara televizor, fara timp de stat pe internet si stand toata ziua afara in gradina, seara picam mort de oboseala. Dupa prima zi, gandurile mele s-au indreptat in cu totul alte directii, iar viata decurge in alt ritm decat cel in care, conectat la internet, trebuie sa faci totul in mare viteza. M-au mai sunat cativa clienti, am facut repede ce aveam de facut pentru ei si mi-am reluat traiul offgrid.

Pentru mine a fost o perioada de liniste sufleteasca, de reumplere cu energie si o stare de zen foarte benefica. Aveam nevoie de asa ceva si chiar daca erau alte probleme care apasau pe sufletul meu, nu parea niciuna atat de grava incat sa nu o pot rezolva.

Pentru ca planurile mele sa continue, am nevoie de ceva materiale de constructie pe care trebuie sa le vad la fata locului. In mod normal le poti comanda si pe internet, problema e ca nu ma pricep si atunci cumva trebuie sa ajung la magazin sa intreb care si la ce este bun fiecare. De exemplu, vreau sa pun gresie in atelier si online e mai greu sa-mi dau seama care e fina si pe care poti aluneca si care e mai cu „denivelari” astfel incat sa fie potrivita cu atelierul. In poze nu iti dai seama daca imitatia de piatra e doar desenata sau e de tip basorelief. In plus oricat de bine ti-ai face listele de acasa cu ce ai nevoie, tot te trezesti ca mai ai nevoie de un surub, de un conector, de un sac de ceva…

Sunt inca multe de facut acolo, dar cele cateva zile mi-au dat prilejul sa mai imbunatatesc conditiile de acolo astfel incat sa pot lua usor anumite decizii in caz de necesitate. Oricum o sa va tin la curent cu ce se mai intampla pe acolo zilele viitoare.

3 comments

Comments are closed.