10 motive pentru ca sa iti iei un smartphone

Posted by

Cineva, nu spun cine, mi-a lansat o provocare. M-a intrebat. Iti plac telefoanele destepte? Atunci de ce nu promovesi ideea asta? Si uite asa ma vad nevoit sa scriu un articol despre 10 motive pentru care as cumpara un smartphone. Bineinteles asta vinde si in ideea ca doar 8 persoane din 100 au un smartphone in romania (sursa) si zic eu a merita ca piata sa creasca.  Bineinteles ca motive se pot gasii foarte simplu dar am zis ca vreau sa gasesc 10 motive mai speciale pentru a cumpara un telefon mobil. Motive atat pentru omul de rand cat si pentru un antreprenor.

1. Un smartphone te ajuta sa cumperi timp

Asta a fost unu din avantajele principale la mine. M-a ajutat sa castig mai mult timp sau sa folosesc timpi morti din autobuz sau tren.

2. Un smartphone te ajuta sa te organizezi mai bine

Dupa un anumit moment, toti ajungem mai devreme sau mai tarziu sa folosim un calendar, sau poate chiar 2-3 calendare uneori. Asa ca desi obisnuinta de a verifica calendarul se formeaza in timp, te ajuta enorm sa sti ce ai de facut sau daca ti-ai facut treaba (chiar si treaba pe care tu insuti ai stabilit ca vrei sa o faci in ziua respectiva)

3. Un smartphone te ajuta sa ai poze de famile oricand si oriunde

Camerele perfomante de la 5+ Mpx ofera zic eu o calitate suficienta pozelor de familie, si face aproape deloc necesara prezenta unui aparat de fotografiat daca acesta nu este unul profesional. Asa ca decat sa dai 200-300 de ron pe un aparat foto mai bine pui aceasta diferenta in pretul unui smartphone

4. Sa ai acces usor la documentele si alte date din computer si sa le ti cu tine in buzunar

Aici, vine partea interesanta pentru antreprenori. Uneori ti stocate in computer documente words, excel etc si cand ai mai mare nevoie de ele nu esti la computer. Folosins servicii de cloud le poti avea atat pe telefon cat si pe computer, si avea acces la ele oricand.

5. Orientare in trafic si nu numai (GPS)

Mi-e greu sa cred ca mai exista cineva care prefera o harta sau mai stiu eu ce alte metoda pentru orientare in locul unui GPS care este uneori mai mult decat util.

6. Sa fi in contact cu lumea (retele sociale)

Pentru cei din social media, care vor sa fie permanent conectati cu prietenii sau doar sa chatuiasca este mai mult decat binevenit un smartphone.

7. Acces usor la informatii (internet)

Aici nici nu cred ca mai are rost sa comentez, ai internetul in buzunar. Ce poate fi mai bine decat atat. Informatii despre vreme, trafic, burse sau orice altceva doresti.

8. Acces la carti in format electronic

Mai ales pentru momentele in care ai timpi morti sau pur si simplu pentru placerea de a citi atunci cand ai un moment de liniste. Poate esti undeva la munte si ai uitat sa-ti iei o carte cu tine, sau poate ai un moment de relaxare in pauza de masa si vrei sa citesti o carte buna. O ai imediat pe smarphone, nu mai trebuie sa

9. Pentru muzica

Stiu, poti asculta si pe telefoanele mai vechi muzica. Dar ma gandesc eu ca adunate toate beneficiile de mai sus nu ar fi complet daca nu ar fi si asta pe un smartphone.

10. For fun

Probabil ca daca nu esti un mare pasionat de jocuri si mai ales daca nu ai ultimul model de placa video GeForce acasa un smartphone e numai bun pentru pretentile tale de a te juca. Exista de la jocuri amuzante pana la jocuri de inteligenta care iti stimuleaza creierul.

2 comments

  1. o sa-mi iau smart phone cind o sa tina bateria macar o saptamina, cit tine la telefonul meu actual.

Comments are closed.