10 zile de succese

Posted by

Am inceput in urma cu 10 zile un mic experiment. Si pot sa spun ca experimentul in sine a fost un succes. Am luat un indicator, oarecare, nu conteaza care, sau ce am masurat si am vrut sa vad daca pot sa-l tin la o limita superioara deasupra liniei pe care o consideram eu ca fiind normala.

Deci mi-am ales un indicator, o valoare minima pentru acel indicator, valoare minima care era de fapt peste maximul avut in mod curent in ultima luna si am pornit experimentul. Primele zile parea ca totul sa mearga foarte bine dupa care s-a stricat treaba, sau era sa se strice. Atunci mi-am folosit atat cunostintele de antreprenoriat, cat si vointa pentru a atinge rezultatele dorite.

Apoi, cu toata vointa si sfortarea mea, parca tot nu era indeajuns asa ca, dupa inca 2 zile, a trebuit sa inovez, sa gasesc noi solutii, ca la finalul zilei indicatorul sa fie peste limita stabilita si sa concluzionez ca a fost o zi de succes.

Nu stiu daca intr-adevar in fiecare zi, dar aproape in fiecare si am invatat o lectie noua, sau mai bine zis mi-am confirmat anumite lectii pe care le stiam, dar am si invatat lucruri noi.

Fiecare zi de experiment imi confirma clar doua lucruri. 1. Ca, daca iti doresti cu adevarat ceva si ai un plan clar, succesul este aproape garantat si 2. Ca succesul este reprezentat din 99% munca si 1% noroc.

Fiecare zi imi confirma iar si iar, ca a avea succes nu e decat o chestiune de vointa. A avea rezultatele respective tine doar de implicare, munca si iar munca.

In momentul de fata pot sa spun ca, daca imi doresc un anumit rezultat, pentru mine e ca si obtinut. Singurul lucru care trebuie pus insa in balanta este sacrificiul care trebuie facut. Pentru ca, pentru a reusi, trebuie sa iti propui in primul rand sa nu mananci sau sa nu te culci pana nu obtii rezultatele propuse. Si sa vedeti atunci motivare cu adevarat.

Probabil ca ar fi interesant sa vad rezultatele dupa 20 de zile sau sa ridic stafeta la un nou nivel. Mai ales ca un nou nivel inseamna cu totul si cu totul altceva, dar inca nu am stabilit un plan clar pentru asta.

2 comments

  1. Taci din gura, macar sa creada lumea ca partenerul meu stie romana :))

    Si sunt foarte sigur ca e corect doar succese, 100%, ca am studiat mult problema am si scris pe blog despre asta.

Comments are closed.