Despre beneficii in blogging care nu au nici o treaba cu banii

Posted by

Stiu ca toata lumea vorbeste de bani din blog, sau despre beneficii mai mici numite de hateri sugestiv piscoturi. Dar exisa unele beneficii din blog care nu numai ca nu le poti masura de nici o culoare dar te fac sa te simti minunat si te motiveaza sa ai un blog de 1000 de ori mai tare decat motivatile materiale.

In urma cu o saptamana, cam asa, faceam un exercitiu mental de scotocit prin amintiri de mult pierdute si faceam o lista cu colegii mei din generala, sau o parte din ei. Cand am vazut ca unu din ei a comentat, sau ca imi aducea aminte de lucruri pe care eu le uitasem nu pot sa va spun cat m-a bucurat respectivul comentariu. Daca mai vin si altii sa zica ceva pe acolo, dintre ei, o sa fie woow pentru mine.

Apoi am scris tot acum ceva vreme o poveste. Poveste care mi-a placut foarte mult. Nici nu-mi pasa daca o sa castig sau nu cu ea, daca o sa placa sau nu clientului, mi-a placut prea mult ce a iesit ca sa imi mai pese.

Apoi vine poezia, aia e de hatereala, nici nu mai pun link catre ea acum sa nu zica lumea ca-s rau. Dupa ce am vazut primele 2 versuri pe twitter am ras, apoi m-am dus la computer si am mai citit o data si iar am ras. Mai tarziu ma uitam la un film pe plasma cu Dana si am inceput iar sa rad asa singur ca prostu, de ma intreba Dana, tu te uiti la film sau ce naiba faci. Am rugat-o sa ma scuze dar nu pot sa ma opresc din ras. Apoi m-am dus la computer si am scris toata poezia, si iar am ras cu lacrimi in timp ce am scris-o. Nu era vorba de ura sau de faptul ca poate am ceva personal cu personajul. Era un umor de calitate si sunau asa de bine versurile incat cel putin pe mine m-au facut sa rad cu lacrimi.

Cu alta ocazie am vorbit pe blog despre o campanie pe care vreau sa o fac cu FastPay si in mod neasteptat am primit atatea oferte de oamenic are vor doar sa ma ajute fara sa ceara nimic in schimb incat aproape m-am blocat. Nu pot sa zic, ala pune bannerul gratis ca asa s-a oferit si celuilalt care are poate blogul mul mai mic sa ii ofer bani. Am toate mailurile de la voi, o sa aleg 3-4 insi, o sa anunt ce si cum in februarie, dar deocamdata sunt asa putin luat pe nepregatite de aceste oferte benevole.

Si pot continua cu sute si sute de exemple, exemple care ma motiveaza mai mult decat premiile castigate intr-o campanie sau la un concurs adresat bloggerilor. Inclusiv campanille pe care eu le fac ma fac sa ma simt bine cand stiu ca ofer ceva unui alt blogger (chiar daca uneori e un stick de 4Gb atat de criticat)

2 comments

  1. Dragos, apreciez articolele tale si efortul pe care il depui in organizarea acestor campanii. Mult succes in continuare!

  2. Şi Bogdana spunea la Internetics că prin blog poţi câştiga oameni, bani, călătorii, job, poziţie în piaţa în care activezi… de toate 🙂

Comments are closed.