Ce pluginuri folosesc

Posted by

In ultima vreme m-au intrabat mai multi cum am bagat butonul ala, sau ce plugin folosesc pentru chestia aia. Asa ca m-am gandit ca cel mai bine e sa pun lista cu pluginurile pe care le am instalate si active pe blogul meu:

1. Akismet – vine default, chiar daca unii prefera recapcha pentru spam, eu sunt multumit de ce face acest plugin.

2. Fast Twitter Counter – e un plugin facut de mine mai vechi, nu-l recomand pentru ca nu mai ii fac intretinere, eu il folosesc pentru afisarea numarului de followersi pe twitter

3. Google XML Sitemaps – pentru SEO, genereaza sitemap-ul si are cateva configurari pe care le-am facut la inceput.

4. Lightbox 2 – Ca tot ma intreba cineva cum apar pozele alea in chenar asta e pluginul, mai exista cateva mai intersante acesta fiind mai vechi dar merge bine asa ca nu am in cap sa-l schimb.

5. Like – Butonul de like facebook.

6. Platinum SEO Pack – asta e un modul destept dar pe care nu il folosesc deloc din pacate, ar trebuii si folosit daca il instalati.

7. Pro Twitter – are mai multe forme de butoane Tweet this, are si counterul ca widget de data asta (chiar partea evoluata din Fast Twitter Counter) din cand in cand ii mai fac cate un update cu corectii, chiar in momentul aceasta varianta de este la mine pe blog e putin inbunatatita fata de ultimul release de pe wordpress, sper sa ii fac in curand update pentru toata lumea.

8. Recent Comments – afiseaza ultimele comentarii, ma rog are o functie care e implementata in tema mea.

9. Subscribe To Comments – Ma intrebau multi de ce nu pot sa se inregistreze sa primeasca mail cand cineva comenteaza asa ca la un moment dat am considerat ca e necesar sa fac si asta.

10. Top Commentators Widget – La un moment dat am vrut sa dau posibilitatea celor mai aprigi comentatori sa aiba link in blogroll, asa ca exista in zona blogrolului 5 locuri pentru acesti comentatori. Counterul se reseteaza in fiecare luna dar se poate seta si la saptamana, an, etc.

11. WordPress Google +1 Button – Advanced Plugin, Includes Redirection – e pus de cateva zile, cand am anuntat ca am pus butonul de Google +1 pe blog.

12. WordPress Popular Posts – Cele mai populare posturi, la fel are o functie integrata in tema, din cauza asta trebuie sa fac dua fiecare update la o noua versiune ceva modificari in plugin pentru a imi afisa ce vreau eu.

14. Let It Snow! – e dezactivat, dar din cand in cand ii dau drumul, in prima zi de ninsoare sau cheti de genul asta, cum iarna asta nu am avut parte de zapada in Ploiesti nu l-ati vazut mergand

 

One comment

  1. in loc de google sitemap si Platinum SEO Pack generator incearca Yoast Seo e destul de bun, pe langa seo si sitemaps face si integrare cu facebook, e fucking amazing 🙂

Comments are closed.