100 Gb lunar pentru doar 7 euro pe luna

Posted by

indygen-logo Oferta celor de la Indygen este una foarte interesanta. Pentru doar 7 euro pe luna, in perioada sarbatorilor, pana pe 2 ianuarie, poti beneficia de 100 de Gb lunar trafic de date pe smartphone-ul sau tableta ta. Trebuie sa recunosc ca m-au atras inca de la inceput ofertele lor, dar avand in vedere ca am o oarecare afinitate pentru brandul Vodafone, am zis ca nu are rost sa-mi complic viata cu inca o cartela.

Si da, stiu ca exista o legatura intre cele doua branduri, una de sange, stiu si ce inseamna serviciile de tip IAAS si SAAS, stiu si de ce au facut aceasta manevra de marketing. Si exact pentru a nu da peste cap statisticile, am decis la momentul in care au aparut pe piata sa raman in reteaua Vodafone.

Cand am aflat astazi de la Stefan de oferta prezentata mai sus, primul lucru pe care l-am facut a fost sa verific cand expira abonamentul de date pe care il am la Orange, pentru ca este clar un inlocuitor bun al abonamentului respectiv, care are doar 3 Gb de date si care ma costa 10 euro lunar. Momentan mai am pana in martie contract, dar chiar si asa, am decis sa achizitionez zilele acestea o cartela Indygen, stiti cum se zice, sa fie la casa omului.

slide-1-doll-large

Am intelesc de asemenea ca se pot folosi chiar codurile de reincarcare Vodafone pentru a-ti reincarca cartela Indygen, ceea ce face ca lucrurile sa fie si mai simple cand e vorba de a-ti reincarca cartela.

Tu ti-ai lua o asemenea cartela?

13 comments

 1. Am fost printre primii care si-au luat si-a vorbit despre ei. Numai carnatari mi-au sarit in cap ca-i naspa, ca la oranju ma-sii are tone de giga cu 2 euro…

 2. Am citit si eu niste articole mai devreme azi si m-am distrat legat de asta. Fiecare cu parerea lui pana la urma sti cum se spune.

 3. Suna tentant oferta lor, insa din pacate nu pot folosi pentru smartphone ca asta ar insemna sa-mi pierd numarul de telefon si sa schimb de fiecare data sim-ul. Este folositor pentru cei care au tableta, dar depinde si ce viteza ofera, nu doar spatiu oferit .

 4. mie mi-e excelent. am renunta la orange si-am pus cartela asta. am net peste tot, unde are vodafonele retea. adica in 99% din suprafata tarii. si culmea, se misca bine. ba merge si folosit pe tableta, ca pornesc hot spotul din telefon.

 5. Alexandru, aveau ceva la ei pe site si sa te portezi cu numarul tau, dar nu am putut vedea detalii ca nu se incarca pagina 😀

 6. Vezi ca cei 100Gb sunt valabili doar luna asta. Din ianuarie scade la 1.5Gb pe luna, tarif asemanator cu ceilalti operatori.

 7. Nici pana in ziua de astazi nu m-au contactat sa imi livreze premiul . De doua luni de zile !

  Asta ca sa începem cu seriozitatea. Apoi, e riscant sa arunci vorbe mari in articole nemarcata ca advertorial atâta timp cat știm ca sunt doar o rețea de mana a treia. Nu livrează produsele, folosesc termeni haotici de tipul Gb, GB, iar cand suni la ei se face pupăza de la RC ca nu știe care e diferența dintre B si b….

  In mare , am o părere proasta despre ei doar in prisma comunicării foarte proaste care am avut-o cu ei.

  In niciun caz nu voi arunca cu bani pe geam sa fac teste sa vad cum e sa ai si cartela de la ei.

  In plus, inca mai folosesc ideea de unități in loc de bani pe telefon…

 8. Alex, ziceau ceva si de luna viitoare pe acolo.
  Cristian Iosub: Imi pare rau ca te dezamagesc dar nu e advertorial.

 9. sunt chestii mai importante decat cantitatea de net furnizata. trebuie luat in calcul semnalul (calitatea netului) si modalitatea de acordare (scade viteza dupa cat timp? scade, nu scade?)

  apoi mai e o intrebare: ce dracului faci cu 100 GB?

 10. Aia cu 100 de GB sunt de marketing, cand aveam abonament de 8 Gb si nu aveam net acasa nu depaseam aia 8 Gb. Banuiesc ca nimeni nu depaseste un consum de 10 Gb lunar trafic. Chiar as fi curios sa vad astfel de statistici de la RDS sau UPC. Ia sa le dau un mail. 🙂

 11. Folosesc Indygen pentru simplu fapt ca se partajeaza creditul in functie de consum (internet + minute + sms) dar viteza la internet lasa de dorit in comparatie cu Digi Net Mobil sau Colibri 16 de la Orange.

  Internetul de la Orange se misca cel mai bine, urmeaza Digi Net Mobil si pe ultimul loc este Indygen.

  Toate acestea se intampla in Brasov unde ma invart in cea mai mare parte a timpului.

Comments are closed.