11 ani de blogging

Posted by

Au trecut 11 ani si eu sunt inca aici, in online, avand suficienti cititori cat sa fiu eu multumit de faptul ca sunt indeajuns de citit si de comentat si, de asemenea, cat sa stiu ca merita din plin timpul alocat pentru a asterne cateva cuvinte saptamanal pe blog.

Chiar daca la inceputul anului mi-am propus sa scriu mai des, nu mi-a iesit prea des acest lucru, au intervenit mereu tot felul de probleme in firma si nu mi-a stat capul de blog, din pacate, chiar daca uneori am avut niste idei faine de articole care au stat o vreme in draft, dupa care au ajuns inevitabil la cosul de gunoi. Dar asta nu inseamna ca nu voi incerca si nu voi merge mai departe, atat cu blogul, cat si cu afacerea pe care o conduc.

Chiar daca momentan ma lupt cu proprii demoni, oricat de mari si de puternici ar parea, nu sunt de neinvins. E un an al retrospectivei, un an in care analizez si intorc pe toate partile peste 20 de ani de activitate in online. Analizez greselile pe care le-am facut si caut nu doar sa invat din acele greseli, caut sa descopar ce mi-a scapat in acel moment de cumpana, pentru ca mi-au scapat niste lucruri si daca nu mi-ar fi scapat, probabil viata mea ar fi aratat altfel in acest moment. Desi sunt un tip optimist din fire, in anumite momente am vazut doar partea goala a paharului sau cumva nu am reusit sa-mi dau seama ca, dincolo de ce vad eu, exista si altceva, ceva magnific as putea spune si daca cumva voi reusi sa-mi trag energia din acel ceva magnific, lucrurile se vor schima semnificativ.

Nu am sa va promit ca scriu mai des, dar pot sa va promit ca o sa scriu mai bine, pentru ca de fiecare data cand pui suflet in ceea ce scrii si o faci cu pasiune, adaugi un dram de valoare in acele cuvinte pe care le asterni, iar aceasta valoare nu poate fi negata de nimeni oricat de rau intentionati ar putea fi unii.

O sa fie un an interesant, desi eu il vad ca pe un an tulbure, dar cred cumva ca trebuie sa las liber ceva ce am incuiat adanc in sufletul meu acum cativa ani si care cumva simte nevoia sa ia aer, sa traiasca, sa zburde din nou in online si offline. Unii ar putea spune ca e copilul din mine, altii ar putea spune ca e ceva din batranul spirit care nu a incetat niciodata sa existe. Cred ca am mai spus-o de curand, dar cumva trebuie sa ma intorc inapoi in timp si sa inteleg mai bine de ce sunt ceea ce sunt, de ce am venit aici si unde ma duc.

P.S. Puteti reciti si articolul de anul trecut despre primii 10 ani de blogging.