24 pasi pentru un startup de succes cu Bill Aulet

Posted by

techhub Joi 24 octombrie, incepand cu ora 18:30, la TechHub Bucharest are loc o editie speciala TechHub Meetup care are ca invitat special pe Bill Aulet, Senior Lecturer în cadrul MIT Sloan School of Management şi Managing Director al Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship. Participarea este gratuita in limita locurilor disponibile.

Se va vorbi despre aspectele cheie ale cartii sale „Disciplined Entrepreneurship: 24 Steps to a Successful Startup” o carte care arata cititorilor cum sa creeze un startup de succes, cum se poate dezvolta un produs inovativ, utilizand un proces complex in 24 de etape. Alaturi de el vor participa la discutii Marius Ursache (Fondator si Chief Design Officer Grapefruit) şi Andrei Marinescu (Co-Fondator şi CTO al Appscend, platforma care permite utilizatorilor sa dezvolte, sa optimizeze si sa monetizeze aplicatii mobile de tip cross-platform). Moderarea discutiilor se va face de catre Ioana Hreninciuc (Marketing Director Hostway).

Discutiile despre carte si despre antreprenoriatul din Romania vor fi urmate de partea de intrebari si raspunsuri si o parte de networking in care veti putea discuta mult mai indeaproape despre problemele pe care le aveti in afacerile voastre.

Daca doriti sa va inscrieti, o puteti face aici. As mai face o mica precizare, in caz ca mai era nevoie, ca se va vorbi in limba engleza. Daca esti interesat de ce se intampla in lumea aceasta a startup-urilor, iti recomand sa nu ratezi aceasta editie. Sigur vei avea multe de invatat.

One comment

  1. Suna interesant, dar maine nu pot ajunge din pacate. Daca aflam mai din timp…

Comments are closed.