Concurs: Iron Man 3

Posted by

iron-man-3 Saptamana aceasta am pentru voi un mic concurs. Acesta se va incheia sambata seara, duminica urmand sa aleg castigatorul. Premiul nu este unul foarte important, dar sper sa va placa. Consta intr-un disc blue-ray cu Iron Man 3, un film care merita vazut si a doua oara la calitate full hd.

Asemenea personajului din film, care parea sa gaseasca mereu o solutie pentru orice, si voi ma puteti ajuta sa gasesc solutii pentru ca blogul acesta sa creasca si sa ajunga la un nou nivel. Pentru asta, tot ce vreau sa faceti este sa lasati un comentariu prin care sa-mi spuneti care sunt articolele sau genul de articole pe care le apreciati cel mai mult pe acest blog si ceea ce ati imbunatati voi la blog daca ar fi al vostru.

Castigatorul il voi alege prin tragere la sorti si il voi anunta pe blog in cursul zilei de duminica, 27 octombrie. Astept de la voi cat mai multe comentarii care sa imi fie de folos.

5 comments

  1. Mie mi-ar plăcea să văd mai multe articole precum cel cu vara ta, cea care este fără job… 🙂 Iar dacă ar fi să schimb ceva la blogul tău aș schimba instant designul. Din punctul meu de vedere e mult prea ”colorat” pe seriozitatea acestui blog, chiar dacă blogul se cheamă Haotik. Iar dacă vei face acest pas, asigură-te că vei folosi un template cu design responsive.

  2. E in lucru designul ala reponsive, trebuia sa-mi aduci tu aminte ca nu mi-am facut treaba :)).

    Viata e frumoasa si colorata. Nu inteleg de ce oamenii vad totul in nuante de gri atunci cand e vorba de business si seriozitate. E colorat precum viata mea, dar o sa vad ce pot face si la capitolul culori.

  3. Imi plac foarte mult „povestile” pe care le spui, mi se par foarte interesante si invat mereu cate ceva din ele, iar printre favoritele mele se afla si articolele despre diverse gadget-uri. La design as mai lucra si eu, nu neaparat in nuante de gri, dar ai spus ca este in lucru…asa ca nu mai am nimic de comentat 😀

  4. Imi plac majoritatea articolelor. Nu am idee ce poti schimba la el ca mie imi place asa cum e. Orium am vazut in aduci inbunatatiri constante si temei si modului in care povestesti unele lucruri.

Comments are closed.