3 avantaje ale incalzirii cu peleti de care sa stii – vezi aici centrale termice pe peleti

Posted by

Te-ai tot gandit, este timpul sa investesti intr-un sistem de incalzire, insa nu stii exact ce sa alegi. Poate ca o centrala pe peleti? Descopera in randurile ce urmeaza detalii despre acestea si mai alea 3 avantaje ale incalzirii pe peleti despre care sa stii.

Astfel de sisteme de incalzire sunt disponibile la Bricolajmarket.ro. Aici sunt comercializate unele dintre cele mai cautate tipuri de centrale, de la branduri de renume.

Nu schimba cu nimic experienta de cumparare, va fi similara cu cea dintr-un magazin fizic. Pentru doritori, Bricolaj Market pune la dispozitie consiliere gratuita, varietate de preturi si modele, garantii si plata in rate, cu cardul. Vezi aici centrale termice pe peleti, iar in randurile ce urmeaza, cateva detalii despre acest tip de incalzire.

  • Sursa de incalzire pe baza de masa lemnoasa, accesibila


Peletii sunt granule de lemn comprimat, o varianta accesibila, usor de manipulat, utilizat si de gasit de asemenea. Peleti gasim in majoritatea magazinelor de profil. Stim cu totii despre scumpirile recente, acestea au adus in prim plan nevoia de a ne adapta unor preturi mai mari. A existat la un moment dat si grija ca acest tip de incalzire nu ar mai fi la fel de rentabil. Cu toate acestea, deci in ciudat scumpirilor, peletii raman in continuare o alegere convenabila la pret si mai accesibila fata de alte resurse, precum gazul spre exemplu.

  • Eficienta energetica

O centrala pe peleti este mai eficienta si mai economica fata de alte resurse. Daca analizam situatia, ne dam seama ca peletii sunt sursa regenerabila si eficienta energetic. Dintr-o cantitate mica de produs rezulta incalzire eficienta si sunt produse putine reziduuri. Este rentabil si pe termen lung. In plus, exista un impact redus asupra mediului inconjurator, peletii sunt sursa regenerabila si nu polueza la fel de mult ca alte tipuri de resurse.

  • Sisteme automate ce asigura confort si usurinta in utilizare

Centralele pe peleti in variantele moderne si actuale sunt echipate cu tot felul de tehnologii si au functii ce automatizeaza implicit alimentarea. Asta inseamna ca utilizatorul nu va mai alimenta manual cu regularitate. In plus, confortul sau va fi unul sporit, fata de cazurile de utilizare ale unui sistem traditional. In functie de tipul de centrala aleasa controlul temperaturii poate fi efectuat mai usor, poate chiar la distanta, prin aplicatie dedicata.

Asadar, analizand situatia, se pare ca centralele pe peleti au toate sansele sa fie in continuare sisteme alese cu toata increderea ca vor fi rentabile. Este independenta de alte resurse precum sursa de gaz si asta conteaza la fel de mult – mai ales in zonele turistice unde reteaua de gaz inca nu exista, dar unde sunt unitati de cazare si case de vacanta. Pentru incalzire eficienta si la costuri lunare rentabile, astfel de centrale sunt o recomandare. Le vom gasi disponibile in stoc imediat la Bricolaj Market. Sunt la un click distanta cazanele pe peleti del a Fornello sau Biodom, printre altele.


Contact:

0722515566

0738851885

comenzi@bricolajmarket.ro