3 linkuri in blogroll, e trist sau nu

Posted by

Am vazut azi din intamplare un blog care avea doar 3 linkuri in blogroll, si m-am intrebat oare de ce doar trei, care o fi fost logica. Si nu, nu sunt adeptul unui blogroll kilometric, cu 1000 de linkuri, dar cand am vazut doar 3 oameni acolo, m-am gandit ca e trist sa apreciezi doar 3 oameni din tot online-ul.

Acum asta a fost impresia mea, s-ar putea foarte bine sa ma insel, poate in cazul ala exista o motivatie foarte puternica pentur cei 3 oameni. Nici eu nu am foarte multi, am un maxim 10 dar parca 3 e totusi prea putin.

Voi ce ziceti? Care este numarul de oameni pe care e bine sa ii ai in blogroll?

10 comments

 1. Nu exista un numar de oameni, totul tine de apreciere personala. Eu spre exemplu mi-am facut o lista de oameni din care am inceput sa sterg. Inca nu am un blogroll ok ci o lista de promovare.

 2. Sigur el citeste mult mai multe bloguri, dar doar pe aia trei a vrut sa-i adauge in blogroll. Si eu am stat cu 4-5 oameni in blogroll o gramada de timp. Acum am 6 spre exemplu. Citesc mult mai multi, dar doar pe ei am vrut sa-i adaug acolo 😀

 3. Nici eu nu sunt adeptul blogroll-urilor kilometrice. Dar am o pagina destinata strict blogurilor pe care le citesc zilnic, ca sa nu imi incarc blogul aiurea.

  Pe vrema cand scriam si ma citeau doar prietenii nu aveam niciun blog in blogroll (asta e si mai trist), poate ca tipul/tipa e la inceput de drum si inca nu cunoaste blogosfera.

 4. Totul porneste de la definitia Blogroll: o lista de bloguri pe care autorul blogului curent le recomanda. Pe baza definitiei : 1) blogroll nu e echivalent cu lista blogurilor citite, 2) link-urile din blogroll sunt interesante atit timp cit sunt intr-un fel sau altul legate de subiectele blogului curent.

  Drept urmare nu cred ca exista un rationament prin care sa poti spune ca numarul de link-uri in blogroll este prea mic sau prea mare.

  Alex://

 5. Deci am ajuns din intamplare pe un blog, mi-a sarit in ochii blogroll-ul si vazand doar trei linkuri am spus ce trist.

  Nu vorbim despre reguli sau despre ce e bine sau rau, asta e doar impresia care mi-a creat-o mie respectinul numar de linkuri, eram curios daca mai sunt si altii care au aceasi senzatie sau nu.

 6. Eu mi-am propus ca anul acesta să revizuiesc lunar blogroll-ul și să elimin/adaug persoane atunci când va fi nevoie.

Comments are closed.