36 rocks

Posted by

Poate nu la toti, poate ma insel atunci cand spun asta, dar cel putin pentru mine perioada asta a vietii este una cu adevarat importanta din multe puncte de vedere. Cred de asemenea ca daca ai atitudinea potrivita, atunci cu siguranta oricare perioada a vietii este minunata, indiferent daca e vorba de adolescenta, majorat, primii ani pe bancile facultatii, sau criza varstei a III-a.

Azi am implinit 36 de primaveri, nu stiu daca sunt multe, daca sunt putine, daca odata cu asta mi-a mai venit mintea la cap sau daca nu judec viata la fel precum un pustan de 18 ani. Pana la urma nu s-a schimbat nimic, viata este in continuare la fel de frumoasa. Sau poate ca totusi s-a schimbat ceva.

In ultimele luni am luat tot felul de decizii, am trecut prin perioade destul de stresante, ca la final sa renasc precum o pasare Pheonix (fara legatura cu Eurovisionul). Toate acestea nu au facut decat ca in final sa ajung sa fiu mai impacat cu viata mea, mai putin stresat si in esenta mai fericit. Inca mai am vise la fel de mari precum cele de acum 1-2-5-10 ani. Inca mai am mult de munca pentru visele mele, doar ca mi-am dat cumva seama in ultima perioada ca imi pot trai visul meu chiar acum si cred ca insasi aparitia acestui blogul are legatura cu acest pas. Pentru ca asta reprezinta blogul acesta: visul pe care il traiesc zi de zi (cu pauze, normal) si care este expus catre restul lumii.

Iar ceea ce visez sa fac in fiecare zi, si chiar reusesc sa fac in ultima perioada este sa construiesc, sa calatoresc. sa zambesc, sa visez sa invat, sa meditez si in fond sa traiesc.

Am invatat ca e bine sa te bucuri de viata cat poti de des, sa nu-ti pese de rautatile altora (I’m sorry…. care rautati) si sa te distrezi cat poti de mult. Pentru ca toate aceste momente de distractie sau relaxare iti dau forta pentru a putea lupta mai departe pentru visele tale. Iar cand acestea ajung sa fie amestecate, distractia si munca devin o forta de neoprit in viata ta.

6 comments

  1. La multi ani frate ! Ma bucur sa aud ca vrei sa iti trăiesti viata si sa încerci să îti ideplinesti toate visele cit mai „Zen” posibil

  2. Trebui sa vin cu el pe la tine ca altfel o sa va cunoasteti cînd merge la facultate

  3. Orice varsta isi are placerile si neplacerile ei. Debinde acum, cat de bine treci prin toate, si cat de open mind esti la tot ce este in jurul tau.

Comments are closed.