Deschiderea Zappa: muzica buna de la Zdob si Zdup, multa distractie si o super petrecere

Posted by

Aterizat pe Henri Coanda, urcat repede in masina, mers acasa, dus, haine curate si plecat la marea petrecere de deschidere a clubului Zappa. Luat si palaria in fuga pe cap in ultima secunda. Cam asa a fost pe scurt ziua de ieri (pe lung poti citi aici). Asa ca urma o seara linistita, cu o bere la o masa laolalta cu cativa bloggeri ploiesteni.

Primul lucru pe care l-am facut a fost sa fac un tur al locului, cea mai mare curiozitate a mea fiind legata de dimensiunile lui. Asa cum anuntasem inca de acum o saptamana, clubul are zone de biliard, snoker, bowling, darts, scena, un bar imens, deci e nevoie de un spatiu foarte generos pentru toate acestea. Si intr-adevar, nu-mi imaginam ca in zona aceea a mall-ului exista atata spatiu disponibil.

De asemenea, am inteles ca pentru cei care vor sa se joace biliard sau bowling si nu au inca 18 ani, exista o intrare separata catre zona respectiva pentru ca nu au voie in zona barului. Lucrurile s-au incins putin la un meci de foosball impreuna cu Anca, Bogdan Doicin si John Cristea. Eu le-am spus ca nu am mai jucat de vreo 2 ani, dar ca am asa ceva la locul de munca, ceea ce s-a vazut totusi in experienta mea de joc. Ma gandesc ca din cand in cand ar fi bine sa mai dau si pe la sala de jocuri a companiei. La hockey table cred ca am avut doar noroc, ca nu se compara cu cel de pe telefon.

Dupa cele cateva meciuri am revenit in bar, pentru ca incepea concertul celor de la Zdob si Zdup… si de atunci a inceput nebunia. Pentru ca e aproape imposibil sa stai linistit pe muzica lor. Bere multa, Heineken desigur, dans si mai mult. Restul ramane in „Las Vegas”.

De asemenea, am avut placerea sa o cunosc pe Alexandra Bostan si trebuie sa va marturisesc ca este mult mai simpatica in realitate decat lasa sa se inteleaga din profilul ei de pe facebook.

Am facut si cateva poze, cateva sute de fapt, nu era suficienta lumina pentru telefonul meu, dar va prezint cateva, macar sa va faceti idee cam cum arata locul si sa va determine sa ii treceti pragul.

Si video:

One comment

Comments are closed.