Interviu cu Haotik, despre taximetristi

Posted by

 In urma cu ceva vreme, schimbam pe twitter cateva replici legate de taximetristi; drept urmare, m-am trezit ca sunt invitat sa dau un interviu celor de la taximetre.ro si sa imi expun experientele avute cu taxiurile din Romania si ce mi-as dori eu de la taximetristi.

Un interviu in care incerc sa aduc si putin umor si sa vorbesc si despre lucrurile frumoase din taximetrie, dar si despre lucrurile care ma deranjeaza la ei. Va invit sa-l cititi aici.

Oricum, avand in vedere aplicatiile de taximetrie care apar ca ciupercile dupa ploaie, sunt ferm convins ca in urmatoarea perioada vor exista imbunatatiri in acest domeniu. Mai ales ca ultima aplicatie pe care am vazut-o avea si rating pentru sofer si comentarii. Astfel incat, ei vor putea avea parte de feedback, iar eu, in postura de client, voi putea avea parte de mai multe informatii legate de masina in care urmeaza sa ma urc.

De asemenea, si eu imi doresc feedback al interviului si va invit sa lasati comentarii aici sau pe pagina interviului. Daca v-a placut, daca aveti si voi ceva de spus in privinta asta etc.

2 comments

Comments are closed.