A inceput campania?

Posted by

 Ieri am auzit si eu ca pe 9 se voteaza; ce, cum, pe cine, va spun sincer ca nu stiu. Am ramas putin surprins cand am constatat ca mai sunt doar cateva zile si se termina nebunia, desi cel putin in „lumea mea” aceasta campanie a fost foarte linistita.

Adica nu am auzit masini pe strazi care sa trambiteze toata ziua, la tv nu ma mai uit de cand au scos Discovery, asa ca nici acolo nu au reusit sa ma deranjeze prea tare. Am vazut eu ceva bannere pe stalpi, dar cam atat.

Aaaa, si inca nu am aflat ce inseamna … stati sa imi aduc aminte… FOC… nu foc, ARD 🙂 Astia sunt ai lui Basescu? Ca pentru mine politica romaneasca se imparte in 2 tabere de lingai si esaroci: unii sociali (Ai lu’ …. nu stiu exact, ca nea Ion e batran, nea Nastase e dupa gratii si nea Geoana e … zice lumea ca ar fi cam prostanac) si altii liberali (ai lui Basescu); de fapt 3 tabere, ca mai e si Partidul Prostilor, uitasem si de aia.

Da, v-ati dat seama de mai sus ca sunt afon la politica si bineinteles ca nu ma duc sambata la vot, sau duminica. Am ajuns sa fiu atat de scarbit de politicieni incat, daca cel mai bun prieten ar candida maine, i-as zice ca mi-e scarba de el.

Da, stiu ca exista bloggeri care sustin anumiti oameni, problema lor, eu nu sustin pe nimeni si ce e trist, e ca nici nu se intrevede la orizont vreun om care sa ma convinga ca ii pasa de tara si nu de puterea obtinuta.

Voi va duceti la vot? De ce?

ATENTIE: Pentru a evita postacii policiti, voi lasa doar comentariile celor pe care ii cunosc, sau care au mai comentat de-a lungul timpului pe blog. Asa ca nu va ingramaditi cu comentariile, ca oricum le voi sterge.

2 comments

  1. Ma duc pentru a nu exista pericolul de a exista, dupa 9 decembrie, o majoritate absoluta, ceea ce determina pericolul de a putea (cineva) sa schimbe Constitutia dupa bunul plac.

    Asta chiar daca intr-unul dintre colegii nu am pe cine vota si, probabil, o sa anulez acel vot 🙂

  2. Cred ca NU. Pentru ca oricum nu conteaza. Totul se rezuma la bani. Banii lor si celor care ii sprijina.

Comments are closed.