Gala de deschidere Cinema City Ploiesti

Posted by

 Aseara am fost invitat la gala de deschidere Cinema City Ploiesti, astfel fiind printre primii care au avut ocazia sa stea in scaunele confortabile ale acestui cinematograf si sa urmareasca un film. Am ales, bineinteles, un film 3D, pentru ca acolo eram interesat de calitatea proiectiilor, calitate multumitoare de altfel. Spun multumitoare, pentru ca experienta avuta acum cativa ani in GardaLand nu poate fi egalata de niciun cinema 3D din Romania.

Am asistat la taierea panglicii si la cateva momente prezentate de Cosmin Tudoran, dupa care am intrat la film. Desi mi se spusese ca e pentru copii, am ramas la alegerea initiala Rise of the Guardians si, desi filmul era adresat copiilor, mi-a placut foarte mult. Oricum filmele de animatie sunt perfecte pentru a testa tehnologia 3D, astfel ca in mod sigur urmeaza sa revin dupa data de 7 (cand devine accesibil publicului) la un film 3D mai serios. Cu salile eram de ja obisnuiti din Bucuresti, sunt identice cu cele din capitala, asa ca daca obsnuiati sa mergeti la Bucuresti in cinematografele Cinema City, nu veti observa nicio diferenta. Tehnologia 3D pare ceva mai buna ca cea de la Bucuresti (am inteles ca e ceva mai noua si a fost implementata la Braila, proiectoare Christie de ultima generatie si alte nebunii de genul.

Dupa film, a urmat un concert Giulia si bebelusele, va dati seama ca am profitat de ocazie sa mai adaug o poza cu ele la colectie, o sa o vedeti mai jos. De bebeluse ce sa va zic, cred ca deja stiti ca imi place de bebelusa Ioana pe care as lua-o acasa. Dar sa revenim la cinematograf, ca despre el era vorba.

Din blogosfera ploiesteana, au mai participat la eveniment Dana si Jorje, sper sa gasiti mai multe despre eveniment si la ei pe bloguri.

Detalii Cinema City Ploiesti

Cinematograful, cel mai mare din Romania, exceptand Bucurestiul, dispune de 12 sali digitale de cinema, dintre care 7 sali dispun de tehnologie 3D, oferind o capacitate de peste 2000 de locuri (2087 daca vreti asa, la virgula).

In zona de intrare, mai sunt dispuse 30 de ecrane cu plasma pe care se pot urmari informatii sau trailere ale filmelor care se vor difuza, de asemenea am uitat sa va spun ca in sali exista aer conditionat cu ajustare automata computerizata.

Program Cinema City Ploiesti

Luni – Vineri: 13.00 – 22.40 (ora de incepere a ultimei serii de filme)

Sambata – Duminica: 11.00 – 22.40 (la fel ca mai sus, ora difuzarii ultimei serii de filme)

Preturi bilete Cinema City Ploiesti

Preturile sunt si ele in functie de zilele saptamanii, si anume:

Luni – Joi intre ora 13:00 – 16.59 costa 14 lei la film clasic si 17 lei la film 3D, dupa ora 17:00 pretul fiind de 16 lei pentru filmul clasic si 19 lei pentru cele 3D

Vineri – Duminica intre 11:00 – 16:59 costa 16 lei film clasic si 19 lei cel 3D, iar dupa ora 17:00 avem 18 lei pentru filmele clasice si 21 de lei pentru cele 3D

Elevii, studentii, pensionarii si copiii (cu varsta mai mica de 10 ani) dispun si ei de preturi reduse, asa ca luati-va legitimatia cu voi atunci cand veniti la film.

De asemenea, la pretul biletului se mai adauga 3 lei costul ochelarilor pentru filmele 3D. Bineinteles, puteti veni cu ei de acasa si atunci nu e nevoie sa ii cumparati decat o singura data.

Foto

7 comments

 1. Sunt curios daca vor intretine ceva relatii cu blogosfera 🙂
  Asta pentru ca cei de la Bucuresti nu raspund la astfel de ”provocari”…

 2. La Bucuresti participa mereu blogerii la premiera, deci iti spun de pe acuma ca vor urma colaborarii cu blogosfera dar nu pot sa iti dau inca detalii.

 3. Da, la premierele pentru presa de la Bucuresti avem acces cam la toate filmele, prin distribuitori.
  Eu ma gandeam la o colaborare pe plan local (Ploiesti-Campina-Prahova). Ti-am trimis un mesaj pe mail in acest sens 😉

 4. Au început cu stângul. Au crezut că doar George şi Dragoş vor să facă fotografii cu Julia şi bebeluşele 🙁

 5. Catalin, nu e datoria mea sa anunt evenimentele la care sunt invitat.
  Cojo: Daca vrei poze cu bebelusele sau Julia se poate aranja asta. Nu e prima oara cand am poze cu ele, e ciudat ca a aparut brusc interesul asta acum. Am vrut sa aranjez o invitatie acum 2 ani la Cronica Carcotasilor si ati zic ca nu va place emisiunea.

Comments are closed.